• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Podłączanie overboost n75

tajskii

Nowy
Auto
Alfa GT 2006 1.9 150
Pomóżcie gdzie podłączyć wężyki podciśnienia sketch-1470381270406.jpg gdzie ma iść wejście zaznaczone na czerwono? Bo te na niebiesko do gruszki turbo a żółty do akumulatora podciśnienia tak?:confused:

niebieski (vac) - pompa vacuum
żółty (out) - gruszka turbiny
na czerwonym jest filterek mały, porównaj z innymi zdjęciami.

Do "czerwonego" podpięty powinien być taki filterek powietrza (takie "coś" a w środku jest gąbka)
Tak to powinno wyglądać:
83.jpg

Kolego nie mam czegoś takiego :(. Mam pytanie bo chyba mam na odwrót podłączone wężyki. Gdy przekrecam kluczyk sztanga gruszki schodzi w dół ale gdy dodaje gazu stoi w miejscu.

Ostatnia edycja:
Kolego nie mam czegoś takiego :(. Mam pytanie bo chyba mam na odwrót podłączone wężyki. Gdy przekrecam kluczyk sztanga gruszki schodzi w dół ale gdy dodaje gazu stoi w miejscu.

Wszystko już działa. Wężyki na odwrót podłączone.

sory - pomyłka działu

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót