Battery charge low - brak wspomagania, dym spod maski.

narkotykk

Nowy
Auto
GT 1.9 JTD 150 KM
Dzisiaj zaswiecila mi sie kontrolka Battery charge low gdy dojechalam na miejsce. Pomyslalam, ze moze z aku cos nie tak. Auto stalo ze 2 godziny potem wsiadlam odpalilam- znowu to samo+ brak wspomagania i dym spod maski. Telefon rozladowany wiec co zrobic? :( nie ma jak po kogos zadzwonic ani nic!! Pogrzebalam pod maska wsiadlam do Belli, wylaczylam klime i radio i pojechalam. Wspomaganie wrocilo, ale jadac co jakis czas wyswietlal sie ten komunikat. Dojechalam do domu i teraz szukam przyczyny. Pomozcie :(

PEwnie pasek wielorowkowy się ślizga, napinacz zastał, rolka prowadząca ma luz/stoi, alternator hamuje czy klima... ;) Coś z tego będzie na pewno. Nie jeżdzij autem bo sobie możesz szkód narobić.

O 22 ma przyjechac mechanik i stwierdzić czy dam rade do niego dojechać czy nie :( a juz doszlam do tego ze najprawdopodobniej kolo pasowe :(

Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka

Tak też pomyślałem ale nie chciałem zapeszać ;) Oby nie to, bo koszt nie mały. Poszukaj co ludzie chwalą, były opisy, że tanie to na chwilę. Napisz do autosklep24. A jak nie koło to w razie czego na pierwszy montaż zakładano pasek, rolkę i napinacz marki Dayco.

Trudno, ważne zeby zdrowa byla :( no ja jak czesci do Belli to tylko lepszych firm :) zobaczymy co powie mechanik i w razie czego to on będzie zamawial czesci jakie sobie bede życzyła :)

Obejrzane i stwierdzone.. Koło pasowe do wymiany :( okaze sie przy rozkreceniu czy cos jeszcze.. Powiedzial ze cale szczescie ze dojechalam do domu :)

Amortyzatory
Powrót