Radio gra raz ciszej raz głośniej

Stachu

Nowy
Auto
coś tam szukam najlepiej GT
Siema, od kilku dni zauważyłem, że radio gra raz ciszej raz głośniej przeważnie jest tak, że wyjeżdżam z domu około 10 minut jest spoko i gra elegancko i po tych 10 minutach radio zaczyna szaleć i zmieniać samo głośność wie ktoś co może być przyczyną ? dodam, że mam głośniki Bose

a zwrociłeś uwagę kiedy zmienia głośność ?

Siema, od kilku dni zauważyłem, że radio gra raz ciszej raz głośniej przeważnie jest tak, że wyjeżdżam z domu około 10 minut jest spoko i gra elegancko i po tych 10 minutach radio zaczyna szaleć i zmieniać samo głośność wie ktoś co może być przyczyną ? dodam, że mam głośniki Bose
miałem taki problem kiedyś.
Myślałem, że wina radia - podmiana na inne nic nie dała.
Myślałem, że to automatyczna regulacja wariuje, ale u mnie jej nie było, i wg instrukcji w BOSE jej nie ma.

U mnie okazało się, że winny był wzmacniacz bose. Wymiana pomogła.

Świetna pomoc ...

[MENTION=77753]Stachu[/MENTION]
Masz może obok recznego taki pseudo glosniczek ?

Kolego, jak nie przeczytałeś instrukcji to może też o tym nie wiesz..
188.jpg

Niestety ta funkcja radia bardzo często nie działa tak jak powinna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

no to teraz litania :D nazbierało się postów :D
[MENTION=3477]bocian[/MENTION] zmienia głośność tak jak pisałem po około 10 minutach jazdy, niestety nie przyszło mi do głowy się zatrzymać aby sprawdzić jak w takiej sytuacji reaguje jutro ogarne :D
[MENTION=734]omen[/MENTION] czytałem instrukcję już na samym początku dlatego zaznaczyłem, że mam głośniki BOSE :) bo myślałem z początku, że to właśnie SVC, ale jednak nie
[MENTION=75148]Tysler[/MENTION] jutro sprawdzę i ci napiszę, bo nawet nie pamiętam :D
[MENTION=52652]mufas[/MENTION] będę miał to na uwadze, dzięki za podpowiedź, jeśli nikt nic innego nie zaproponuje to chyba będę zmuszony kupić ten wzmacniacz :)

huh to tyle :D dzięki pany za tak dużą chęć pomocy

Ostatnia edycja:
ok odgrzebie lekko temat :P otóż po tym czasie poddałem się żaden mechanik nawet zajrzeć nie chciał... więc darowałem sobie przemęczyłem się. W międzyczasie zrobiło się chłodniej i tu jest taka akcja, że radio wariuje tylko w gorące dni. W chłodniejsze zdarzyło mu się to tylko kilka razy. Lecz teraz przyszły upały i radio zaczęło dawać znów się we znaki więc wkurzony kupiłem używane radio na OLX, zadowolony wkładam na miejsce wpisuje kod i jeeeb znów to samo podgłaśnia się. Jeśli wiadomo już, że to nie radio to co może być przyczyną ?

ok odgrzebie lekko temat :P otóż po tym czasie poddałem się żaden mechanik nawet zajrzeć nie chciał... więc darowałem sobie przemęczyłem się. W międzyczasie zrobiło się chłodniej i tu jest taka akcja, że radio wariuje tylko w gorące dni. W chłodniejsze zdarzyło mu się to tylko kilka razy. Lecz teraz przyszły upały i radio zaczęło dawać znów się we znaki więc wkurzony kupiłem używane radio na OLX, zadowolony wkładam na miejsce wpisuje kod i jeeeb znów to samo podgłaśnia się. Jeśli wiadomo już, że to nie radio to co może być przyczyną ?

Przeczytaj instrukcje a potem wyłącz odpowiednia opcje.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie nie podaje info na wyswietlaczu jak jest ustawione np na 20 to zostaje taka wartość głośność skacze :p ... ale że co w instrukcji mam przeczytać ? Bo już 10 razy czytałem gdyby było inaczej bym tu nie pisał o pomoc :,D

no właśnie :P i tu jest problem bo mam BOSE ;)

Amortyzatory
Powrót