• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

GT sterowanie radiem zkierownicy

dragon19

Nowy
Auto
alfa romeo gt 2005 1,9jtdi tlf nawigacja kolor rossa i Lancia Delta HPE 1600
Koledzy chciałem się zapytać czy GT 2005 R. fabryczne navi system Bose ma sterowanie z kierownicy analogowe czy cyfrowe CAN. Szukalem wszędzie i dzwoniłem ale nikt nic nie wie. Nawet w ASO wPoznaniu powiedzieli a skąd mają to wiedzieć czyli ich wiedza o samochodach które sprzedają jest żadna . Może ktoś coś będzie wiedzial . Ponieważ jak napisałem kilka dni temu zmieniłem radio i chciałem zamontować adapter ,żeby działało sterowanie z kierownicy. Znalazłem sklep w Poznaniu ,który ma coś takiego ale chciałem się upewnić co do tego sterowania. Pozdr. Dragon19

Dzięki kolego za odpowiedż .Oglądałem też ten sam na allegro i dzwoniłem do sprzedawcy .ale powiedział że z radiem Vordon 869 nie będzie działać . Znalazłem w Poznaniu sklep audio car i mają taki adapter według sprzedawcy będzie działał tylko nie będzie telefonu . To normalne tlf .idzie przez bluetooth. Cena 220zł + montaż dowiedziałem się przy okazji że sterowanie jest analogowe. Popytam jeszcze raz o ten adapter który masz , a u ciebie wszystkie funkcje w kierownicy dzialają odpisz.Pozdr. Dragon 19

Co prawda mam na kierze 8 przycisków, bo pierwotnie miałem radio z navi, ale teraz mam radio Sony bez bluetooth, więc nie wiem czy ten adapter by obsłużył obsługę telefonu. Trzeba by dopytać sprzedawcę. Pozostałe funkcje (głośność, przód/tył, źródło, wyciszenie) działają ok.

Amortyzatory
Powrót