• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo GT na pierwsze auto

Asen1k

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT
Cześć wszystkim,
Otóż niedawno zdałem prawo jazdy i od razu po wejściu na portal aukcyjny znalazłem obok siebie ładną(trochę do zrobienie wizualnie by było) alfę GT. Można w sumie powiedzieć, że samochód moich marzeń, zawsze chciałem go mieć. Cena auta to ok. 6 tysięcy.
Warto sprawdzać takie ogłoszenia, czy w tej cenie znajdę tylko gruza?
Na co uważać przy sprawdzaniu?
Czy nie jest to zbyt "eksluzywne" auto jak na pierwszy samochód?

Wrzuc jakies zdjecia, napisz jaki silnik..

Bardzo fajny samochód, szczególnie dla kogoś kto nie ma jeszcze dużej rodziny , -kto akceptuje 2-drzwiowe auto. Świetnie jeździ, doskonale wygląda, raczej małoawaryjne.

Tak jak wyżej. Świetne auto. Miałem przez lekko ponad 3 lata. Zrobiłem 75 tys km. Blacharsko zwróć uwagę na progi, większość ludzi nie potrafi podnosić tego auta i zaginają progi które później mają łatwiej rdzewieć, poza tym blacha raczej ok. Co do silnika jeśli 1.9 JTD to bez problemowy silnik. Jeździ przyzwoicie a do tego jest oszczędny. Wiadomo że dwumas czy turbo mogą się odezwać i wtedy trochę trzeba wyłożyć $$$ ale to jak w każdym dieslu.

Amortyzatory
Powrót