Limitowane wersje Sportiva i Eleganza

AR_156

Nowy
Auto
Giulia 2.0 TB Multiair 200KM
Alfa wypuściła specjalne wersje GT - Sportiva i Eleganza

Alfa GT Sportiva :

Alfa GT Eleganza :

(c) italiaspeed

mnie sie GT bardzo widzi, piekne auto i od brery wcale duzo nie odstaje 8)
a wczoraj sie nadknąłem na wersje AUTODELTA 147 i 156 kurde pieknosci!!!! :D

Załączniki

• DSC00995 (2).JPG
    DSC00995 (2).JPG
    207.7 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC00999 (2).JPG
    DSC00999 (2).JPG
    282.2 KB · Wyświetleń: 0
Alfista napisał:
mnie sie GT bardzo widzi, piekne auto i od brery wcale duzo nie odstaje 8)
a wczoraj sie nadknąłem na wersje AUTODELTA 147 i 156 kurde pieknosci!!!! :D
A gdzież ty te cudeńka widział? :shock: Ja osobiscie mjalem okazje przewiezsc swoje dupsko w 156 GTA, szkoda ze nie Autodelta (w miare jedzenia apetyt zwrasta...) :mrgreen:

nie no spoko w necie tylko fotki widział, ale autka przepiekne :D
na interii w galerii jest pare alf godnych uwagi :)

Alfista napisał:
nie no spoko w necie tylko fotki widział, ale autka przepiekne :D
na interii w galerii jest pare alf godnych uwagi :)
Eee no!! a ja myślał że ktoś sobie sprawił u nas w kraju.......... no nic na to wyglada ze chyba ja bede pierwszy...... HI HI HI!!!!!!!! :mrgreen: FAJNIE BY TO BYLO!!!!!!

Ładne jest GT mam modelik alfy GT :).A co do porównywania z Brerą to sie troche różnią np:brera ma zaokrąglony tył, a GT normalny jak sedanik , różnią sie tylnym dachem w wewnątrz chociaż to się do wszystkich alf romeo zalicza 156,159,146,33:D itd.Więc nie ma co porównywac ze sąbą te 2 RóżNE furki.

nie wiem już sam, po przejażdżce GT 2.0JTS byłem rozczarowany może dlatego że była czerwona i na 16stkach które wyglądały jak 15stki, no nic dorwałem takie zdjęcia i powiem wam że jest piękna i pewnie z silnikiem 3.2V6 240KM by mnie nie rozczarowała tak więc tylko z takim motorem jak by była kiedyś okazja :mrgreen:

3.2 V6 wheel 19'' Kosei

PIĘKNA

no nie taką bo nie miała dwuch najważniejszych rzeczy silnika 3.2V6 i 19sto calowych felg hehe tylko 2.0 JTS którego TS'em można objechać jak się chce felgi 15stki welur i czułem się jka w toyocie corolli

Limitowane wersje Alfy GT

Nie narzekaj, fakt, biedna ta GT byla jak nigdy, ja osobiscie jeszcze nie widzialem GT bez skory i na kolkach mniejszych niz 17, ale jest w ofercie 1,8 TS, tzw golas.
U mnie pewna dziewczyna ma GT 2.0 jts z selespeedem, stoi na 18 szprychowce i prezentuje sie rewelka, a ze za szybki nie jest to coz,ma co dzwigac, to bolaczka wszystkich nowych samochodow.

Piękna jest ta GT na obrazku!:).Marze żeby się taką pszejechać.

ehhhh ta na obrazku jest przepiękna i 3.2V6 ostatnie piękne V6 AR

Wielkie dzieki ale to chyba nie bedzie mozliwe poniewaz ja mieszkam w terenie olsztyna i nie jeżdze do łodzi ale dzieki ze mi napisaleś.Jednak moja ulubiona alfa to 159 2.4 JTD-M ale GT tez jest przepiękne;). :wink:

Amortyzatory
Powrót