• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oglądaliście Jazdę próbną na TVN Turbo (GT vs TT)?

• Autor wątku Autor wątku grzelutek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dla mnie szczytem piękna w motoryzacji jest raczej 159. Moim zdaniem tył Brery mógłby być lekko poprawiony. Chociaż Brere umieszczam na drugim miejscu pod względem stylizacji. A najpiękniejszą Alfą będzie dla mnie Giulia GTA i basta, potem Alfetta z początku lat 70ych i Montreal.

dla mnie oczywiscie tez na pierwszym Giulia, pozniej 8C ale na 3cim juz bym chyba brere posadzil :wink:

Amortyzatory
Powrót