• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o pomoc w poszukiwaniu części.

• Autor wątku Autor wątku Peryl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Peryl

Guest
Witam poszukuję oprawki żarówki tylnego światła przeciwgielnego tego od strony kierowcy z tyłu w zderzaku do Alfy Romeo GT

Najwyraźniej komuś brakowało i na parkingu wykręcił mi i odciął kabelek kombinerkami :cray: i teraz sam poszukuję.:cool:

Jeśli ktoś orientuje się gdzie mogę dostać taką część to proszę o jakąś sugestię lub ewentualnie od jakiego innego modelu AR taki element mógłby się dopasować :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję Peryl

:) całe allegro, otomoto, bezwypadkowe, i wszelkie portale z czesciami, nawet ebay :)

i nic a lampy na allegro idą bez tej wkładki.

Może ma ktoś jakiś pomysł?

Może musisz napisać do kogoś kto sprowadza włoszki i na następny raz zwiezie Tobie...w innnym przypadku serwis chyba ze drapniesz jakąś bitą gdzieś na parkingu policyjnym albio nie wiem..:)

w ASO nie ma możliwości dokupienia samej oprawy żarówki P21W, występuje ona, ale tylko w komplecie z tylnią lampą zespoloną koszt 230zł, ewentualnie możesz zastosować wkład lampy obrysowej-oprawa żarówki R10W lub P21W, ale problem będzie z jej przymocowaniem do lampy

Amortyzatory
Powrót