Renowacja skory - wytarcie foteli

Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTD
Witam.Mam wytarta troche skorzana tapicerke fotela kierowcy i chciałbym sie poradzic jaki srodek uzyc zeby to zamaskowac . Dodam ze kolor to czerwony.Potem chciałbym czyms zakonserwowac cala tapicerke.Moze macie jakies rady lub sprawdzone srodki chetnie skorzystam.Pozdrawiam

osobiście nie malowałem skóry ale mam zestaw do pielęgnacji od lederzentrum- colourlock.
http://lederzentrum.pl/
mają zestawy do farbowania skóry, chyba nawet takiej jak Twoja (bez konieczności przesyłania próbki skóry). moge ich polecić w 100%

Czyszczenie, farbowanie, renowacja skóry w aucie.

Polecam www.odnawianieskor.pl dobrze robią renowację skór. Kumpel robił samodzielnie, to nie wyszło to najlepiej.:)

Grzegorz jak możesz zrób fotki skóry i wrzuć na forum, wybór kosmetyków jest uzależniony od poziomu zniszczeń. Może nie jest tak fatalnie i nie trzeba malować :)

Grzechu, gdzie Ty niby masz wytarte siedzenie? Bo nie zauważyłem na żadnym spocie. Ale fakt, nie siedziałem jeszcze w Twojej GyTy (coż za niedopatrzenie i karygodny błąd z mojej strony). :)

To nie jest taki wielki problem, ale dużo zależy od stanu fotela. Dlatego więcej mógłbym powiedzieć jak bym je zobaczył.

trochę odgrzewam kotleta, ale interesowało by mnie jaki jest koszt i czy to wgl opłacalne odnowienie fotela ze zdjęcia poniżej, jak widać skóra jest spękana i kawałek obszycia jest wytarty:
DSC02059.JPG

trochę odgrzewam kotleta, ale interesowało by mnie jaki jest koszt i czy to wgl opłacalne odnowienie fotela ze zdjęcia poniżej, jak widać skóra jest spękana i kawałek obszycia jest wytarty:
Pokaż załącznik 104374

Jak dla mnie jest całkiem ok, zetrzeć starą farbę, braki uzupełnić płynną skórą i pomalować tyle.
www.klinikaskóry.pl
www.lederzentrum.pl
Masz dwie stronki poczytaj, pooglądaj jak się czujesz na siłach zamawiaj

Amortyzatory
Powrót