Ja mam zimówki 17" 7J ET35 - nie wygląda to źle, ale troszkę się chowa w nadkole. ET40.5 będzie wyglądało jeszcze gorzej.
Pozdr.
Ja mam zimówki 17" 7J ET35 - nie wygląda to źle, ale troszkę się chowa w nadkole. ET40.5 będzie wyglądało jeszcze gorzej.
Pozdr.
Panowie, mam zamiar zmienić felgi, najlepiej teraz w okresie wakacyjnym, ale bez "nacisku". Mam strasznie obśrupane błotniki przed tylnym kołem - gumy obecnie to szerokość 225 na profilu 45 R17 - co sugerujecie? Ogólnie nastawiam się na 17 znowu - chyba żę trafi się jakaś okazja na 18tki, ale bardziej 17 tym bardziej że mam dobre 3 letnie opony Dunlop Sport Maxx.
Wiem też że są specjalne naklejki aby zabezpieczyć lakier. Oczywiście będę to chciał pomalować porządnie i wtedy...Wy też macie takie problemy?
raczej na pewno nie masz tego od opon, wsadzałem kiedyś 245/40/18 do GT i nic nie tarło , może chciałbyś Toory 18 ori z GT ?
niedawno malowane xD
No raczej od tego - bo same odpryski się nie porobiły akurat w tym miejscu
Ile dularów chcesz za te szprychy?
Na Allegro wystawiam 18 szprychy. Dla kolegów z forum mogę obniżyć cenę chociaż nie mam spiny z szybką sprzedażą
![]()
hmmm co do ceny to sie jeszcze nie zastanawiałem, felgi swiezo co po malowaniu przejechaley moze z 2tys
w miare proste pewnie
na naszych drogach to nic nie wiadomo , myśle ze bez opon cos kolo 2300 mozna za nie wołac
![]()