Panel sterowania szyb od alfy 147 do GT , wkladal ktos ?

ZENDER

Nowy
Auto
SAAB 9-3 AERO CABRIO , ALFA 75 TS Recaro
Witam tak jak w temacie , zakladal ktos panel ze 147 do Gt ? szukam informacji czy bedzie dzial .

slyszalem ze wkladaja od 5 drzwi do 3 drzwi ale do 147 i jest ok , szukam kogos kto ten temat juz przerabial , wiem ze numery seryjne przelacznikow od gt a 147 3d sa rozne

W GT jest zupełnie inne sterowanie, to nie będzie działało. Chyba, że masz na myśli sam "wierzchni" panel z przyciskami bez elektroniki o ile da się taki manewr zrobić w ogóle

tez gdzies czytalem na forum ze to sie nie da zrobic

Panel gorny jest taki sam i niczym sie nie rozni , a sterowanie dodatkowe to tylko dodatkowy modul zamontowany w drzwich ktory opuszcza i podnosi szybe w momencie otwierania i zamykania drzwi i jest to odzielna instalacja doczepiona do wiazki ktora idzie do przelacznika .

dodatkowy modól to jest fakt, montowany jest na dole drzwi, ale nam chodzi o to czy to bedzie dzialoalo po podlaczeniu

mam taki pomysl, zadzwon do szwagrów ciechanow , oni rozbieraja takie na czesci wiec moze cos wiedza

pzd.

Dobry pomysl jutro zadzwonie

A nie prościej poprosić kogoś kto ma 147 3D i podmienić na chwilę? Będziesz miał pewność

Ostatnia edycja:
Dzwonilem do szwagrow i podpowiedzieli ze pasuje , podmienilbym z mila checia ale nie znam nikogo kto ma na chwile obecna 147 i bylby sklonny bawic sie w podmianke

Wybierz się na jakiś spot, 147 to popularny model, na pewno ktoś taką będzie..
ps. daj znać jak zamontujesz panel od 147, jestem ciekawy czy taki manewr działa

Umowilem sie z handlarzem za tydzien , mam podjechac i zamontowac jak bedzie dzialal to kupie

A wiec tak , jesli ktos wam powie ze panel od 147 pasuje to gt to go wysmiejscie , po podlaczeniu panelu od 147 nie dzialaja szyby , lecz lusterka chodza , podlaczalem 2 panele w tym jeden z jezdzacego sprawnego auta i nie dziala , kupilem nowy w serwisie ( 720zl ) mam od 147 do sprzedania idealny jakby ktos chcial , moze jest mozliwosc by to dzialo po przepinowaniu kostki ale juz mi sie nie chcialo w to bawic , inne kolory sa pozamieniane miejscami i kilka innych , w panelu od 147 sa dwa przekazniki a w gt ich niema , sa w module w drzwiach .

Amortyzatory
Powrót