R
rafR1
Guest
Witam, ostatnio zauważyłem problem z regulacja temperatury, ustawiam temp.np. 26stopni po czym jak się nagrzeje zmieniam na 20 a dalej leci bardzo ciepłe powietrze . Co to może być ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
a jakie ma lecieć jak ustawisz 20 a na dworze jest 3 ??
To nie jest moje pierwsze auto z klimatronikiem , poprzednia autka właczałem na poczatku na wysoka temp. a jak się nagrzało wnetrze to zmiejszałem temp. i wyrażnie czułem jak leci chłodniejsze a teraz cały czas zostaje gorące i muszę regulować siłe nawiewu ale jak zmiejsze to znowu parują mi szyby