podobno pasują klamki od Fiata 500![]()
Przerabialem to dwukrotnieRzeczywiscie ciezko dostac te klamki, ale troche checi i da sie wszystko nie da sie tylko spodni sciagnac przez glowe i golemu do kieszeni napluc
Pierwsza wizyta w ASO nie dała żadnych skutków młody sprzedawca twierdził, że nie ma ich nigdzie. Stwierdzil ze z wloch sprowadzi. Zostawiłem zaliczke i powiedział ze do tygodnia powinna być jeśli nie to mam przyjść po odebranie zaliczki. Na moje szczescie gdy poszedłem już odebrać zaliczke natrafiłem na innego sprzedawce (starszego i chyba bardziej obcykanego) i gdy już chciałem odebrać zaliczke on mnie zapewnił, że ściągnie mi tą klamke tylko musze mu dać max 2dni. Nie miałem nic do stracenia, więc skorzystałem z tej opcji. Miło mnie to zaskoczyło bo już na drugi dzien po wizycie dostałem telefon, że klamka na mnie czeka. Pracownik dzwonił po wszystkich możliwych salonach fiata i ar i znalazł.
Macie jakieś domowe sposoby na klamkę urwaną w taki sposób jak na zdjęciach na 1 stronie? Czy da się to zrobić bez rozbierania drzwi?
Chromy w przednich kratkach, wersja q2 w opcji, nowe zegary i lewarek zmiany biegów - tyle pamiętam
To jeszcze jedna uwaga co do klamek w GT i przy okazji różnic pomiędzy przed i po lifcie. Przed liftem są klamki stalowe chromowane, po lifcie juz plastik chromowany... Mi sie urwała tak samo i teraz jedna mam stalową a druga plastik....![]()
Witam.
Niestety ale aby wymienić klamkę bądź sam urwany zawiasek trzeba rozebrać drzwi.
Natomiast gdyby któryś z kolegów potrzebował taki zawiasek to zapraszam na PW.
Mam ostatnie 2 sztuki. Delikatnie różni się od oryginału ale pasuje i działa bez problemu.
W mojej GT montowałem go 2 lata temu.