Odświeżę trochę temat. Przerabiam to samo w swojej GT. Jeśli pasuje zawias z klamki z bravo to czy ta będzie dobra? http://allegro.pl/klamka-przednia-pr...033919784.html
Odświeżę trochę temat. Przerabiam to samo w swojej GT. Jeśli pasuje zawias z klamki z bravo to czy ta będzie dobra? http://allegro.pl/klamka-przednia-pr...033919784.html
Witam,
czy ktoś ma do sprzedania taki zawiasek ale do klamki alfy GT z przed liftu z 2005 roku (lewej). Kupiłam już od gościa z forum z pierwszej strony zawiozłam do warsztatu, rozebrali drzwi i okazało się że zawiasek nie pasuje bo jest z Alfy GT z 2007 roku a ja mam z 2005. Jesli ktoś chce kupić to mam do sprzedania ten zawiasek do alfy po lifcie.
Pozdrawiam
odradzam klamki z anglika chyba ze ktos bystry idzie przerobic ale prosze uwazac, przerabialem zagadnienie
Witam, szukałem ostatnio klamki do GT prawa strona. Zima i oczywiście pękł ten mały zawiasik, później znajomy wsiadał i została mu w dłoniPodjechałem do ASO Janeczka w Opolu i klameczka znalazła się na wczoraj. brak problemów z dostępem części. Już wymieniona
i bez strachu można wsiadać
da się zrobić.-mi została w ręku,od strony kluczyka malutki srebrny wkręcik,tylko podważyć i zablokować np.śrubowkrętem plastik aby się nie cofał przy wierceniu bo włazi w drzwi,ze strony zawiasu dałem klej do szyb-kilka godzinek schło a 3 lata tak śmigam.piszę o wersji z klamką w ręku, bo sam zawiasik jak piźnie to kleik załatwia sprawę.pewnie silikon tańszy ale klej pewniejszy.powodzenia i pozdrawiam.
![]()
Szczepan 2006- jeśli faktycznie zawiaski pasowałyby do naszych samochodów to ja się zamieniam:-) Tylko nie wiem czy mój zawias do Alfy Romeo GT z 2007 roku będzie pasował do Alfy 147. Mam prośbę możemy wymienić się zdjęciami zawiasów na e-maila i porównamy. Mój e-mail to holdi@wp.pl podaj swojego to też Ci wyślemy. Z tego co się dowiadywałam to zawiasty z 147 nie pasują do GT. Czekam na info. Pozdrawiam
Drodzy forumowicze
Dołączam się do Waszego i już mojego problemu :/ Dzisiaj klamka została mi w ręku. Zawias miałem już dawno urwany, ale dzisiaj oderwałem też część, która otwiera drzwi, czyli ta przy kluczyku ( drzwi od kierowcy ). Chciałbym kupić nowe klamki bo z prawej też zawias urwany... Pytanie zasadnicze. Czy klamki od alfy 147 pasują do mojej GT? Alfa jest z 2005 roku
Pasują![]()
heja,
ma ktoś namiary do kogoś z klamką do GT '08 od strony kierowcy? Urwała się właśnie, na allegro wszystkie od strony pasażera albo z anglika![]()