100P
Nowy
oczywiście, że potrzebujemy, tylko jakie masz te tweetery? 2ohm-owe?potrzebujecie![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oczywiście, że potrzebujemy, tylko jakie masz te tweetery? 2ohm-owe?potrzebujecie![]()
Bose should use 2-way coaxials, so the tweeter is mounted with the woofer

Chyba, że ktoś coś tam dziubał, bo jaki byłby sens puszczania wtyczki na górę drzwi, a potem puszczać kable w dół do głośników?prawdopodobnie to tweetery z glosników są podpięte.
Super instrukcja, robię to samo tylko muszę kupić twittery. Nie chciałbym rezygnować z maskownic z napisami BOSE, dlatego może mniejszych poszukam.maciey
Ja nie rezygnowałem. Może tego nie opisałem, ale na tak zamontowany tweeter bez problemu wchodzi sitko Bose.Nie chciałbym rezygnować z maskownic z napisami BOSE
Ja nie rezygnowałem. Może tego nie opisałem, ale na tak zamontowany tweeter bez problemu wchodzi sitko Bose.
miałem takie tweetery w vento, mają jedwabną kopułkę i graja o wiele lepiej niż te alfoskieJeżeli tak, to pozostała mi kwestia, czy zamawiać oryginalne, czy np sinuslive neo 25s (119zł).