V
viciu_gt
Guest
Mam mikode + trw powiem tak nigdy wiecej juz takiego zestawu :/ szajs jakich mało pieniadze wyrzucone w błoto. Huczy buczy i to nawet przy hamowaniu z 60km/h . Ja osobiscie nie polecam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie wszystkie Mikody są nacinane, a w poście nie jest napisane jakie kolega ma/miał. Co masz na myśli pisząc docieranie? Transfer materiału na tarcze? Czy po prostu lekkie ułożenie klocka?Są nacinane to buczą. Nikt nie ukrywał, że tak jest. A dotarłeś klocki chociaż?
Co masz na mysli mowiac zle założona tarcza ?![]()
Co masz na mysli mowiac zle założona tarcza ?![]()
na rzie nie oceniajmy jakosci montazu bo nic o tym nie wiemy, ja mam zalozone mikody+premiery i jakos to hamuje, kazdy kto ma Gt wie ze jesli chodzi o heble to jest kupa totalna.
pzd.
Ale to te same hamulce co w większości 156 a i waga auta jest podobna więc skoro tylu osobom na forum nie buczały aż tak, to coś musi być na rzeczy.
Belfer pogadaj z userami którzy przesiedli sie z 156 na GT, potwierdzą to.
jakosc montazu ma wplyw na skutecznosc i odgłosy jakie wydobywaja sie z hamulców, ale na Boga, niic wiecej nie wiemy oprócz tego ze glosno pracuja.
pzd.