Wymiary (szerokość x głębokość) bagażnika w Alfa GT

• Autor wątku Autor wątku teo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Przez chwilę jeździłem z pewłnowymiarowym kołem 15`. Teraz jest dojazdówka + zestaw naprawczy z kompresorem. Wszystko wchodzi do wnęki. Dodatkowo masz dwa schowki na różne graty + gniazdko 12V w bagażniku. Jeśli chodzi o bagażnik w GT to dla mnie rewelacja (nie mam dzieci). We wrześniu jechaliśmy GT na tydzień w Bieszczady - 4 osoby Poznań - Bieszczady - Poznań. Bez problemu z bagażami.

I z dzieckiem jest super
Zona i dzieciak i bagaze na dwa tygodnie do francji , chorwacji , czy czarnogóry nie robia na gt wrazenia
Sprawdzane osobiscie :cool:

no to łap panie kolego :)

zdjęcie 1
Pokaż załącznik 75550

1- 83 cm
2- 115 cm
3- 139 cm
4- 93 cm

Ponad to (nie ma na zdjęciu)

długość od końca bagażnika do samego podłokietnika (przy złożonych siedzeniach)- 190 cm
wysokość od dołu bagażnika do czarnej półki (przy zamkniętej klapie bagażnika)- 43 cm

Mam nadzieję, że pomogłem, jak potrzebujesz coś jeszcze to pisz śmiało :)

Witam, jestem tu nowy i szukam informacji o wymiarach bagażnika w Alfie GT ponieważ rozważam zakup takiego auta.
Interesuje mnie długość podłogi bagażnika po złożeniu tylnych siedzeń, od tylnej pokrywy do oparcia przedniego fotela, najlepiej gdy fotel jest w skrajnych pozycjach (max do przodu i max do tyłu)
Większość wymiarów koledzy pięknie opisali ale jestem modelarzem a jeden z moich samolotów ma około mają 1.9m długości, w Volvo 940 nie mam z tym żadnego problemu ale tu może być "trochę ciasno", boję się że pomimo 190cm do podłokietnika mogę się nie zmieścić.
Może któryś z Was mieszka w okolicy Krakowa, chętnie bym się spotkał i pogadał a jeśli się zgodzi to sprawdził bym czy moje zabawki zmieszczą się w bagażniku ;-)

20160507_173459forum.jpg

polecam spot z działu regio małopolska isprawdzenie osobiste bez mierzenia
wpadnij volvo z modelem i mierz do gyty

Dzięki, świetny pomysł ;-)
W przyszłym tygodniu nie dam rady ale na pewno się zjawie !

zmieściłem 2 metrowe drzwi do GT, niestety musiały leżeć na zagłówkach bo inaczej bym nie odjechał spod sklepu ;)

Amortyzatory
Powrót