eLearn do GT

A jest może gdzieś do GT ale po Polsku lub Angielsku ? Włoskiego nie rozumiem :P

Ja ostatnio pobierałem z chomika jeśli nie znajdziesz nigdzie indziej to tam poszukaj. wersja 1.3.2.
Trzeba tylko pamiętać, żeby uruchamiać z tego samego napędu skąd był instalowany.

Nie mógłbyś linkiem poratować? Nie chcę płacić za sciągnięcie czegoś co nie jest tym czym chciałem. Ten eLearn po polsku jest?

E-Learn na moim chomiku: http://chomikuj.pl/Frexus/Alfa+Romeo+GT+-+ELEARN

Ktoś wystawił złą ocenę, więc sam teraz ściągam i zobaczę czy działa, ale korzystałem z niego wcześniej i było ok.

EDIT: rzeczywiście na Win 10 wywala błąd że plik obrazu jest uszkodzony. Spróbuję to naprawić.

- - - Updated - - -

Inny program radzi sobie z tym ISO doskonale (winCDemu), nie wiem czemu "fabryczny" windowsowy soft nie akceptuje tego obrazu.

Ostatnia edycja:
Kuźwa, Panowie może już z wprawy wyszedłem w kwestiach komputerowych, bo od czasu ściągania need for speeda za dzieciaka sporo czasu minęło :P ale nie mogę sobie dać rady z uruchomieniem e learna mam już plik iso/NRF i co dalej? Próbowałem Demonem- brak uprawnień, owieczką-nic się nie dzieje. Powiedzcie mi jak krowie na rowie co mam zrobić krok po kroku?

podpinam się pod temat. Wystawi ktoś DTE i elearna dla 156 plsss?

hykasy777 [MENTION=34088]Gmail[/MENTION].com
Będę mega zobowiązany!

- - - Updated - - -

Oczywiście bez tej spacji w środku(zapobiegawczo przeciwko spamowi)

Proszę o świeży link do eLearn po polsku do GT

Minęło parę lat i link wygasł.
Można poprosić o ponowne udostępnienie?

Amortyzatory
Powrót