Kontrolka od kontroli trakcji i VDC

• Autor wątku Autor wątku kosiu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kosiu

Guest
witam koledzy zapaliły mi się dziś podczas jazdy 2 kontrolki, kontrola trakcjii opona wyrzucajaca żwir spod spodu oraz trójkącik z kólkiem pomarańczowy, system vdc.
czy ktoś wie dlaczego przy nastepnym uruchomieniu kluczyka zgasło. mam żone w ciąży więc się martwie prosze o sugestie

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Podłącz pod komputer bo jest wiele opcji.

S3 mini wyklepało!

witam koledzy zapaliły mi się dziś podczas jazdy 2 kontrolki kontrola trakcjii opona wyrzucajaca żwir spod spodu orac trujkącik z kólkiem pomarańczowy system vdc czy ktoś wie dlaczego przy nastepnym uruchomieniu kluczyka zgasło ,mam żone w ciąży więc się martwie prosze o sugestie

Ładowanie i akumulator w pełnym zdrowiu? Przy zbyt niskim napięciu w instalacji pierwsze co w GT wyrzuca to właśnie te dwie kontrolki, jeśli zgasły to można uznać że układ wrócił do normalnego działania, łatwo sprawdzisz wiesz jak ;] Jako że mamy gorąco mocno i żona na pewno non stop na klimie śmiga sprawdź jak pisałem ładowanie i stan akumulatora.

witam auto pali bardzo dobrze ale raz na 2 tygodnie musze ją kręcić z 10 razy i z rurki leci biała chmurka ale wczoraj jak mi sie to pojawiło to nie mogłem wyłączyć guzikiem od kontroli trakcji

Mi na kompie też wybija czujnik skrętu kół,musiałeś go wymienić? Opisz jak usunąłeś usterkę. Dzięki :)

Czujnik skrętu przeważnie wystarczy skalibrować.

S3 mini wyklepało!

Amortyzatory
Powrót