Felgi...jaki rozmiar...;)???

pawlo12

Użytkownik
Auto
Była Alfa Romeo 155,j Alfa Romeo GT,obecnie jest giulietta 1.4 t-jet
Witam....:)

Panie i Panowie mam małe pytanie jakie mogę kupić najmniejszy rozmiar felg do GT z 2.0 JTS...15' czy 16'?????....bo mam możliwość baaaardzo tanio kupić 15' ale nie wiem czy się zmieszczą....;)

a kupuję ją na 18' więc na zimę odpadają....(szkoda)....:)

ja też mam na zimę 15" stal i dobrze się jeździ. Komfort większy niż na letnich 17", bo jeździ się zdecydowanie bardziej "miękko"

a teraz pytanie do panów powyżej - macie jts lub znacie wielkość zacisku w jts ?
bo jak zacisk jest nieco większy niż w jtd to może być różnie
w jtd owszem - na fabryczne hamulce włazi nawet na styk 6J 15" ET 37,5
ale w jts nie wiem :-)

- - - Updated - - -

ale sam z ciekawości poznam konkrety :-)

a teraz pytanie do panów powyżej - macie jts lub znacie wielkość zacisku w jts ?
bo jak zacisk jest nieco większy niż w jtd to może być różnie
w jtd owszem - na fabryczne hamulce włazi nawet na styk 6J 15" ET 37,5
ale w jts nie wiem :-)

- - - Updated - - -

ale sam z ciekawości poznam konkrety :-)

Zmierzę dziś zacisk, jak potrzeba i dam znać

aż takich jajec pewnie nie trza - chodziło mi tylko o wskazanie możliwych różnic bo widzę odpowiedzi posiadaczy jtd i jeżeli są różnice w zaciskach i to niestety na + wielkości zacisku jts to taki pytający przeczyta takie opdowiedzi , zakupi 15" z wysokim ET i małą szerokością i potem żaden z tych co pisali że wejdzie nie zwróci mu przecież kasy za zły zakup jak jednak nie wejdzie :-)

po prostu więcej konkretów i tyle

Ja sie waham, od roku, czy przejsc z 18 na 17' i nie moge sie zdecydowac, a tu widze 15' zakladacie. Fuj. To powinno byc zabronione ;)

Amortyzatory
Powrót