Testy, artykuły, porównania

• Autor wątku Autor wątku cin_ek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Racja, oprócz odradzenia JTS i V6 z elektroniką za dużo tam nie ma, ale warty odnotowania jest fakt, że Gtv dostała dużo więcej miejsca od redaktora Złomnika niż inne sportowe samochody :D

523.jpg

Uśmiałem się, więc się podzielę ;)
Nie wiem dlaczego ktoś wybrał Gtv, no ale niech mu będzie :D

Na zdjęciach Gtv kolegi Bartłomieja z Wwy :)

Motor ,,Samochody Klasyczne '' nr 2 czerwiec -lipiec str 133 poświęcona gtv 3,0 jako modelu zaczynającym być poszukiwanym i zapowiadającym się kiedyś na auto kolekcjonerskie .:) w czasopiśmie dużo ciekawych aut z Włoch w tym jeszcze trzy alfy ...miedzy innymi SZ...:P

Część o Gtv to prawie w całości przedruk z cotygodniowej wersji "Motoru", pierwotnie w artykule o tanich samochodach sportowych ;)

No przy Lambo i Bugatti wypada tanio....dlatego kąt widzenia zależy czasem od kąta siedzenia.:D

To było coś w stylu "dawne auta marzeń teraz za grosze" :)

Ten co to pisał musiał być bardzo bogaty skoro około 20 tysi to dla niego grosze haha :D bo tyle kosztuje dziś przyzwoite 3,0 chyba ,że pisał o poszukiwaniach na skupach złomu....

Szkoda ,że w tytule nie było ,,dawne auta marzeń teraz za darmo z dopłatą'' :D

Ostatnia edycja:
Motor ,,Samochody Klasyczne '' nr 2 czerwiec -lipiec str 133 poświęcona gtv 3,0 jako modelu zaczynającym być poszukiwanym i zapowiadającym się kiedyś na auto kolekcjonerskie .:) w czasopiśmie dużo ciekawych aut z Włoch w tym jeszcze trzy alfy ...miedzy innymi SZ...:P

Maras, a wrzuciłbyś jakieś skany, albo zdjęcia z tej gazety?

Kup sobie gazetę 17,99 :D można dostać to dopiero drugi numer .Myślę ,że warto bo dużo włoskich aut ,większy artykuł o Alfie SZ i wiele innych ciekawych aut.O samej gtv nie jest aż tak dużo ale została ujęta w grupie ciekawych już dobrze zapowiadających się aut z charakterem które mają to coś co będzie powodować szybki wzrost ich wartości.

Tytus, ja Ci mogę wypożyczyć swój egzemplarz, odbiór na Bródnie tylko w weekendy :P

W czerwcowym Classic Auto jest artykuł o Gtv. Całe dwie strony! Nie dużo w tym konkretu nie mniej jeśli któryś z właścicieli chciałby poczuć się nieco wyróżniony, lub jeszcze nie-właściciel potrzebuje inspiracji warto sobie przeczytać ;)

Amortyzatory
Powrót