Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no to może chociaż w tym ogłoszeniu jest to ktoś z forum:==otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-alfa-romeo-gtv-od-pasjonata-marki-ID6yF33z.html
jak pasjonat to musi być Alfaholik![]()
mam pytanie, bo wczoraj weszła nowa GTV Busso na allegrotomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-3-0-v6-24v-zabdany-i-doinwestowany-ID6yErcz.html
Czy jest to może ktoś z forum ? Znacie może tę sztukę ? Pytam ponieważ wygląda na zadbaną.
Kojarzę, ostrzyłem sobie zęby od jakiegoś czasu (ogłoszenie pojawia się już od ponad pół roku). Na przejażdżce na fotelu pasażera zrobiła super wrażenie, przyspieszenie i dźwięk mega po przesiadce z 159 2.2 JTS. Parę dni temu sprawdziłem w serwisie, takie wnioski:
- kontrolka poduszki ZAMALOWANA MARKEREM
- szpachla na błotniku i klapie bagażnika, całe nadwozie lakierowane powtórnie,
- fotel kierowcy z przetarciem na wylot na boczku,
- podłoga w nienajgorszym stanie, dość amatorsko i niechlujnie zabezpieczona antykorozyjnie, widać ślad uderzenia w tył,
- silnik dość mocno zaolejony, jedna sprawa to prawdopodobnie do wymiany uszczelka pod deklem, do tego jeszcze jeden niezidentyfikowany wyciek
Ogólnie ezemplarz do dość mocnego dopieszczenia. Ja odpuściłem
Pytanie z mojej storny: kojarzy ktoś tę sztukę? Rozmowa z właścicielem zrobiła dobre wrażenie:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-2-0-v6-turbo-z-polskiego-salonu-ID6ywZmW.html#7b2d1f4308
Czyli lepiej kupic cos normalnego niz gtv? Zakladajac ze robilbym ja srednio 20km dziennie po mieście. Zakochalem sie po przejazdzce ❤
Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
Tak szczególnie po wprowadzeniu w nowym roku nowej tabeli akcyz ...za 3,0 wychodzi coś 9000 tysi
...jeśli nic nie zmienią..
Zależnie od stanu i tego co wyjdzie na oględzinach, realnie 11-15 tys. zł![]()