Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wiem, o których mówisz i do teraz właściciele z nimi walczą lub jest głucho o jakiejkolwiek odbudowie, więc mogły skończyć jeszcze gorzej...zgadza się, natomiast nie wiem czy trafiłem na taki okres, czy po prostu tak już z GTVkami jest, ale w ostatnich tygodniach było co najmniej kilka GTV V6 (co najmniej jedna 3.0 i dwie turbo), które wyglądały przyzwoicie, a kosztowały mniej od niektórych wystawionych TSów (poniżej 8.000 zł). Szybko się też sprzedawały, więc mniemam, że to były naprawdę okazje.
Wszystko zależy co kto rozumie pod pojęciem przyzwoity stan i okazja, sam z biegiem lat przesuwałem te granice wielokrotnie.
Inna sprawa ze te super okazje to szybko zamieniaja sie w skarbonki bez dna. Tez to przerrobilem na wlasnej skorze, dobra lekcja zyciowa![]()
Wiem, o których mówisz i do teraz właściciele z nimi walczą lub jest głucho o jakiejkolwiek odbudowie, więc mogły skończyć jeszcze gorzej...
Wszystko zależy co kto rozumie pod pojęciem przyzwoity stan i okazja, sam z biegiem lat przesuwałem te granice wielokrotnie.
Inna sprawa ze te super okazje to szybko zamieniaja sie w skarbonki bez dna. Tez to przerrobilem na wlasnej skorze, dobra lekcja zyciowa![]()
Gtv/Spider to czarna dziura jeśli chodzi o części zamienne.
Wspomniane przez Was tańsze egzemplarze, za kilka chwil będą kupowane tylko na części.
Skoro wątek jest o zakupie Gtv/Spider więc napisze, że ja również zdecydowałem się na sprzedaż swojego egzemplarza - Alfa Romeo Spider 916 1995 rok, kolor czerwony, w idealnym stanie, z silnikiem 3.0 V6 12v, którą posiadam od 13 lat.
Zachęcam do zapoznania się z moim ogłoszeniem w dziale Bazar.
Dlaczego rozstajesz sie z Bella?![]()
Michał szukaj dla mnie Spidera![]()
Nie uwierzysz ale mam na imie Arek
SpokoCoś tam znajdę to ci od razu dam znać
https://www.mobile.de/pl/Samochod/A...,sro:asc,ms1:900_21_/pg:vipcar/269374025.html