[GTV] Ciekawe aukcje części do Gtv

Nooo to akurat bym mu wyrwał ....:D stołki oczywiście

Ostatnia edycja:
Ach... elektryczne stołki :rolleyes:

zastanawia po co ktoś pomalował tuby zegarów na czarno... no chyba że była taka wersja :D

edizione sportiva ma czarne tuby i a cup ma czarne tuby i czerwone podswietlenie

Ach... elektryczne stołki :rolleyes:

zastanawia po co ktoś pomalował tuby zegarów na czarno... no chyba że była taka wersja :D

Nie wiem czy zauwazyliscie ale oparcia w elektrykach sa zdecydowanie glebsze, tj. Maja wieksze boczki. Pewnie tez trzymanie zdecydowanie lepsze...

Sent from my iPhone

Czarne tuby mają wszystkie po drugim lifcie środka. Mają też ciemniejszy srebrny panel środkowy. Brak tez napisu na nim Alfa Romeo. Ogólnie drugi lift środka to regres a nie progres. Jakby chcieli przyoszczędzić.

Ale ph3 bylo od 2003 i mialo tytanowa konsole srodkowa...

Sent from my iPhone

No i nie bylo w ph3 zielonego podswietlenia i 3,0 :) wiec to jakis skladak :)

Sent from my iPhone

To po prostu najzwyklejsze wnętrze Ph2 z elektrycznymi fotelami i czarnymi tubami zegarów. Czarne tuby były praktycznie w każdej wersji limitowanej, ktoś sobie przełożył, pomalował, a być może w salonie zażyczył.

Łoooo, następna Ed. Sportiva :D

Szkoda, że sprzedający o tym nie wie :P

hmm chyba raczej wie...W tej wersji poza elektrycznymi kubłami nic więcej do mnie nie przemawia.:) reszta jest banalna.

To jest ta co byla kiedys w Alfa Team... Tak mi sie wydaje ze dwa/trzy lata temu

Sent from my iPhone

faktycznie sportiva, maras, jest pare smaczków których na foto nie widać, np. kolor telefonów inny niż w każdej innej wersji i jeszcze pare ciekawostek, które nadają edycji ceny, ale....

Ja bym tak nie gloryfikował Cup-a. Imo tylna lotka jest paskudna, dużo lepiej komponowała się z linią ta z wersji Alfa Corse:

172.jpg

173.jpg

Też ją już zauważyłem. Zdjęcia rzeczywiście wyglądają fajnie. Ale czy to nie zbyt wysoka cena za TS'a?

Hmm... od handlarza, ktory jest dość znany w Radomiu.
Po drugie nie jestem przekonany żę za taka cene można kupić coś co jeździ :)

A to kłamczuszek z niego...:) trzeba przyznać ,że na fotkach wygląda ładnie ,ale to tylko fotki

Dodano po 6 minutes:

No szkoda ,że to TS ...musiał by być naprawdę dopracowany żeby tą sumę osiągnąć....

Ostatnia edycja:
Hmm... od handlarza, ktory jest dość znany w Radomiu.
Po drugie nie jestem przekonany żę za taka cene można kupić coś co jeździ :)

mozna mozna i na zywo tez fajnie wygląda,pierwszy słysze ze jest ona handlarzem:))

Dodano po 3 minutes:

A to kłamczuszek z niego...:) trzeba przyznać ,że na fotkach wygląda ładnie ,ale to tylko fotki

Dodano po 6 minutes:

No szkoda ,że to TS ...musiał by być naprawdę dopracowany żeby tą sumę osiągnąć....

i jest zadbana i dopracowana:))i to samoch kobiety:)i to jej 2gtvka :)

Ostatnia edycja:
Jeśli stan zgodny z opisem to cena wcale nie za wysoka. Dobry sprawdzony poliftowy TS może i 12 tysięcy kosztować z rocznika 99. Sam sprzedałem w zimie za 12.5 tysiąca TS z 99 roku tyle, że Spider. Auto sprzedawało się dwa tygodnie.

Amortyzatory
Powrót