Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
przecież macek robi se jaja... ale pany... ja nie dam 1500 za zderzak i parę pierdół, bo mi się to nijak kalkulujeTrzeba by jakoś sprawiedliwie podzielić łup, bo myślę że tytus też nie da 1500 za tunel środkowy
![]()
Qrczę, patrzę na te zdjęcia i ja tam jakiejś tragedii nie widzę - wyjąwszy oczywiście aerograf, który jest dość masakryczny. Szukając w lutym Gtv brałem tę jak najbardziej pod uwagę (wtedy chyba była za 8 czy 9k), tylko wymiękłem przy wizji zdzierania tego artyzmu (NB, to dzieło jakiegoś mistrza aerografu, właściciel nawet podawał wtedy w ogłoszeniu jego nazwisko czy pseudonim artystyczny) i niejasnej historii z przepływką. Oczywiście - to tylko zdjęcia. Moja srebrna na zdjęciach wyglądała jak nuffka-sztuka ze świeżym lakierem, a okazała się lekko zmęczona życiem. Natomiast nadal sądzę, że za - powiedzmy - 6,000 to nie musi być zły pomysł. I to wcale nie na graty tylko do zrobienia i jeżdżenia.
Quarter, moim zdaniem po tych zdjeciach nic nie widać - kilka zdjęc na zewnątrz, trochę środka i to wszystkoDopóki ktoś nie obejrzy dokładnie, również silnika i pod spodem cięzko decydować
![]()
Hmm...a czego oczekiwałeś po ogłoszeniu w internecie jak nie kilku zdjęć na zewnątrz, trochę środka i to wszystko? Jedynie brakuje choć jednego zdjęcia silnika - z którego na dobrą sprawę można się jedynie dowiedzieć czy był myty i plakowany czy nie.
(...)ale czasami pod maską widać taką "rzeźbę" i braki w stosunku do oryginału, że nie warto nawet myśleć o konkretnym egzemplarzuTo miałem na myśli...