• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Pożegnanie...

Auto
Alfa Romeo Gtv 2.0 TS
Po ponad 6 latach posiadania AR Gtv postanowiłem się z nią rozstać.
Były to wspaniałe lata, pełne kilometrów i chwil, które na długo zapamiętam i które dały mi wiele ciekawych doświadczeń.
Poznałem w tym czasie wielu interesujących ludzi i chciałem im podziękować za wsparcie na forum i w realnym świecie :)
Czy rozstanie z marką będzie na długo? Nie mam zielonego pojęcia ;)
Na forum pozostanę zarejestrowany i będę zerkał co się u Was dzieje.
Pozdrawiam!
Szerokości i bezawaryjności życzę.
Wojtek

Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

Panie,
mów Pan kaj poszła? :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Haha ;)
Została na Śląsku. Adres osoby kupującej był z Katowic, a czy tam będzie rejestrowana, nie wiem.

Prędzej czy później będziesz przeglądać ogłoszenia z Gtv. Do tego samochodu się wraca, bo ma coś w sobie :)

Dzięki za rady z podsufitką i do następnej Alfy:)

Dzięki za Twój wkład w forum i za każdą odbytą dyskusję ;) Powodzenia!

Dziękuję Wam również i cieszę się jeśli komuś pomogłem :)

Amortyzatory
Powrót