[GTV Spider] Sportowa kierownica do Spidera

SCHNNAZZI

Nowy
Auto
Fiat Tipo 2020 bianca
Z miesiac czasu bije sie z tą myślą i dzis zamowilem kierownice MOMO do Spidera. Oryginalna kierownica mnie dobija ze wzgledu na wyglad a przede wszystkim ze wzgledu na wielkość. Na razie zamowilem zwykla kierownicę za 120zl bez naby i w oplakanym stanie ale powoli wszystko skompletuje, ja obszyje i mysle ze bede zadowolony.
Pisze ponieważ juz teraz chcialbym zobaczyc Gtv z jakas sportową kierą. Jesli ktos taką ma prosze sie pochwalic. :)

Ja sobie taka zrobilem to jest od wersji młodszej.
18.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Trojramienna jest o wiele ładniejsza niz 4 ramienna. Wiesz może ile ma srednicy? Ja tą co wylicytowalem ma 30cm wiec myślę ze bedzie zgrabna i wygodna.

Szukaj kierownicy trójramiennej, obszyj ją fajnie i będzie super. Momo i do tego 30 cm, to nie za dobry pomysł chyba...

Mattman czemu nie za dobry. Moze nie jest to kjs ale ta alfa ma fajne przelozenie na kiere i fajnie sie ja trzyma i prowadzi w dwoch rekach. Tylko dobija mnie wielkosc. Mam 186cm i lubie "lezec" na kanapie wiec ocieram sobie uda jak operuje kierą. To bardzo mnie denerwuje.

Dokładnie tak. Pewnie to będzie nieliczny Spider gdzie bedzie zamontowane MOMO :)

Ja również zakupiłem oddałem do renowacji i założyłem trójramienną kierownicę z ph2. Faktycznie ta czteroramienna ni jak ma się do charakteru GTV/Spider.
Pozdrawiam.
-Rafał

Mi by najbardziej leżała drewniana, która w limitowanych seriach montowali, dostępna tez jako akcesoryjna. Problem z dostępnością, a jak już się trafia to ceny zaporowe.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Ja również zakupiłem oddałem do renowacji i założyłem trójramienną kierownicę z ph2. Faktycznie ta czteroramienna ni jak ma się do charakteru GTV/Spider.
Pozdrawiam.
-Rafał

Pewnie dlatego szybko z niej zrezygnowali i przy pierwszym lifcie wpadla trzyramienna. Wystarczy popatrzeć na historię. Poniekąd jest to znak rozpozmawczy AR.

Tomus ale to do poprzedniej generacji montowali. Jie wiem jakby to wygladalo w gtv.

To dla lukiego on chciał drewniana Ty lepiej swoją jaka kupiles

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót