[GTV] Podgrzewane fotele

morgan

Użytkownik
Auto
Była Gtv, 159 2.4 JTDm Q4 jest Giulietta 2.0 JTDm 170 TCT
Witam. Zabieram się za montaż mat podgrzewających fotele. Napotkałem jednak na problem z umieszczeniem przycisków... Z tego co wiem to zdarzały się Gtv'ki z grzanymi siedzeniami, stąd też moje pytanie: gdzie znajdowały się przyciski? Albo gdzie sami byście je umieścili? Z góry dzięki za pomysły ;)

oryginalnie klawisz do grzania był z przodu boku fotela obok klawiszy do elektrycznej regulacji, na załączonym rysunku pozycja 8

fotel.jpg

raczej musiałbyśmieć taki boczek fotela, albo porzeźbić w tym, co masz
potrzeba jest matką wynalazków :)

Dzięki wielkie za informację. Czyli wychodzi na to, że grzanie występowało tylko w elektrycznych fotelach...

na to wygląda
w wersji bez elektryki nie ma mowy o podgrzewaniu, a klawisz regulacji umsisz umieścić wedle własnego uznania
jeśli są one dostatecznie małe (wąskie), to po bokach lewarka zmiany biegów możesz dać i będą w zasięgu ręki

O miejscu obok lewarka właśnie myślałem... Ale teraz jeszcze coś mi przyszło do głowy. Nad przełącznikiem od regulacji lusterek jest u mnie zaślepka jakby od przycisku. Co tam bywało?

szyberdach/cabrio
jak do jednego fotela, to wystarczy to miejsce, ale na dwa, to raczej chyba niebardzo starczy ;)

No to teraz już mam zupełną jasność :) Pasażera będzie w sumie rzadko używany, więc może gdzieś go schowam. Dzięki raz jeszcze ;)

Amortyzatory
Powrót