[GTV] Czy ktoś oglądał tą GTV?

jak widzę '
używane sporadycznie przez kobiete' to już go nie chcę, bo ściema goni ściemę ;)

A skąd tą moc mu się znalazła hmmm

Miałem okazje widzeć na żywo podczas wyjazdu ;) Ta kobieta była bardzo męska... Generalnie - nie miłośnik tylko normalny użytkownik, nie zna sie. Auto wygląda naprawdę super w rzeczywistości, kolor robi wrażenie. O silniku nic nie moge powiedzieć, bo byłem już w samochodzie jak ruszała...

chyba pojadę obejrzeć to autko...jak się dowiem coś więcej to dam znać ;)

Jeśli masz troche czasu i kasy więcej... To poczekłbym chyba na lepszą ofertę. Ta stoi już od listopada, a nie wierze, że przez ten czas nikt już jej nie oglądał. Poza tym - jest ładna 3.2 V6 na allegro obecnie... ;)

wiem, oglądałem na allegro tą 3,2 ale podejrzanie niska cena jak za taki rocznik i taki silnik..podejrzewam, że była walnięta.

Proponuje jednak pojechać i obejrzeć raczej tą za 19. Dam glowe, że ta za 13 też była walnięta... Szczególnie, że gość nie obchodził sie z nią zbyt delikatnie - zawuważyłem ją tylko dlatego, że gość z piskiem opon zahamował przy markecie. Poza tym stan czarnej jest naprawdę dobry. Trzeba po prostu wziąć ją na kanał, a nie od razu wykluczać - możliwie, że była malowana po małej stłucze - ważne, żeby była prosta. Możliwe, że to po prostu dobra okazja. Jakbym kupował takie Gtv - to bym już dawno był u sprzedającego ;)

mario1942 pewnie masz rację. Wiem, że ktoś miał jechać w ten czwartek oglądać tą czarną może podzieli się wrażeniami a może już ją kupił ;) Tak czy inaczej będę obserwować temat i jak tylko uda mi się sprzedać swoją 159 od razu ruszam na łowy :)

Amortyzatory
Powrót