[GTV] Pakiet ospoilerowania GTV Cup

cuma_borek

Nowy
Auto
była 145 BX Zender, jest 166 2.4jtd progression, GTV 2.0TS oraz 3.0v6 Cup
Chcial bym zapytac, czy ktos byl by chetny na dokladke przod, progi, oraz blotniki wzorowane na gtv cup, elementy te byly by przygotowane pod lakier lub lakierowane, a wykonanie bylo by na tyle solidne aby nie polamalo sie na pierwszym krawezniku. Jezeli ktos byl by zainteresowany to rowniez prosil bym o napisanie ile byl by w stanie zaplacic za dany element osobno, w pozniejszym czasie przewidywal bym rowniez wykonanie dokladki pod tylny zderzak oraz jezeli byli by chetni to spoiler na klape. Na alfaclubie jest temat blotniki gtv cup gdzie mozna zobaczyc efekt mojej pracy z blotnikami

Załączniki

• CIMG_1594.jpg
    CIMG_1594.jpg
    543.9 KB · Wyświetleń: 516
  • CIMG_1596.jpg
    CIMG_1596.jpg
    482 KB · Wyświetleń: 372
  • SpringFair015.jpg
    SpringFair015.jpg
    187.7 KB · Wyświetleń: 543
Co tu dużo mówić:Oczywiście, tak jak deklarowałem wcześniej, wstępnie pisze sie na dokładke na przód, co do ceny, poczekam na wypowiedzi innych.Oprócz tego oczywiście pisze sie na tylną dokładkę - myśle, że cena ok 800 zł byłaby uczciwa.

Zainteresowany to chyba byłby każdy kto ma Gtv :) Jeśli będą konkrety typu ile trzeba czekać i ile to ma kosztować to zapewne "coś wciągnę" :)

dlatego jest ten temat, napisz swoja propozycje cenowa, na ta chwile bedzie forma do dokladki przod, i od polowy przyszlego tygodnia bedzie mozna cos powoli zaczac dlubac

Moje propozycje:
dokładka zderzaka: 200zł
błotniki: 150-200zł
"lotka": zdaję się na łaskę i niełaskę :)
Na pewno będę zainteresowany dokładką zderzaka przód/tył, w przyszłości błotniki i spojler bagażnika jednak na chwilę obecną cienko u mnie z kasą :(
To ma być z żywicy, mat itd?

Ostatnia edycja:
Ciekawy temat zastanowiłbym sie na całym kpl. okresl ile za cały kpl, byleby ładnie i w miare oryginalnie to wygladało , niechce wiochy. Jeśli Ty to robisz to mozesz okreslic koszt materiału czasu i wtedy całosc kosztów mi podaj . Czekam na info :)

glownym kosztem jest wykonanie formy, pozniej gotowy produkt to ok 500zl samych materialow na caly pakiet, ale wiadomo ze forma tez musi na siebie zarobic, na ta chwile bedzie dokladka przod i zobaczymy jak wyjdzie to wszystko

ja Bym się z chęcią pisał na dokładke przód , błotniki i progi oraz tą tylną co do ceny to mysle ze koszt około 200-250zl za element to wystarczająca cena ;)

Ja reflektowałbym na spoiler tylnej klapy ;)
Jak będzie znana cena to się odezwę w temacie.

to 900zl plus wysylka wiec srednio oplacalne, ja sprzedawalem za 450zl orginal i chetnych nie bylo

pomalu tworze sobie przod ale bardziej dla siebie bo zainteresowania nie bylo

cuma borek a Ty już nie zrobiłeś wkońcu swojego pakietu Cup ? na tej czerwonej ? że tworzysz kolejny ? :confused:

W tym pakiecie podoba mi się wszystko poza tylną lotka. Dokładkę przednią trzeba mieć żeby z niej formę zrobić. A wiadomo że jest taka dokładka trochę niżej więc warto na zapas sobie chociaż jedną taką dokładeczkę zrobić. Z czego wykonany jest oryginał w wersji CUP?

Ja dziś rzuciłem okiem na dokładkę Novitec do Brery i Spidera i jest to mata + żywica a dokładka kosztuje 200E.

mam jeden pakiet a gtv-ki dwie wiec i w drugiej chcialem zrobic, orginal cup jest zrobiony z pur-u lub abs-u

No to jak z ABSu to może być całkiem wytrzymały. Chociaż Odpowiedniej grubości mata do tego żywica epoksydowa i będzie całkiem wytrzymała. A jak się robi dla siebie to można jako zewnętrzną warstwę użyć maty carbon. Ciekawie by to wyglądało.

Amortyzatory
Powrót