[GTV Spider] FELGI do Gtv

hmm powiem ci ze fajne tylko ,ze mysle ze z tym srebrnym tak sie fajnie komponuja ,nie wiem jak by z czarnym autem to wygladalo....ogólnie gwiazdki srednio wypadaja przy gtv ale ta mnie zaskoczyly....geste szprychy np uważam super na spiderze wyglądają....

a moze takie felgi do gtv tyle ze 17?? http://i8.photobucket.com/albums/a2/anydoo/tw1.jpg
153.jpg

To są Serie Speciale Sport z Alfy GT?
Nie wiem czy nie zbyt nowocześnie, telefony to piękna klasyka.
I jak z dostepnością tych 17" Speciale Sport?

GTV po lifcie wychodziły z tymi felgami jako standard wyposażenia, za telefony 17" była dopłata.

Poliftowe wersje mają mniej charakteru według mnie. Przedlift ma przód jedyny w swoim rodzaju przód a polift jest jak 147 czy 156 :P

Trudno się nie zgodzić :) Gtv sprzed liftu w połączeniu z telefonami to ponadczasowa piękność :) Wszystko do siebie idealnie pasuje, nie ma się wrażenia, że jest czegoś za dużo lub za mało.

hmm powiem ci ze fajne tylko ,ze mysle ze z tym srebrnym tak sie fajnie komponuja ,nie wiem jak by z czarnym autem to wygladalo....ogólnie gwiazdki srednio wypadaja przy gtv ale ta mnie zaskoczyly....geste szprychy np uważam super na spiderze wyglądają....
na czarnym wyglada tak
161.jpg

A Selespeed w 17 calach? co o tym myślicie?
Do srebrnej Gtv-ki felgi pomalowane na czarno.
sales 17_2.jpgsales 17.jpg

Wg mnie Zender wygląda najlepiej.
Sam z chęcią bym założył do swojej :)

Ewentualnie, coś takiego:

eimg1484.jpg

felgi od gta wygladaja akurat pasudnie na gtv, juz lepsze tristary by byly mysle

felgi od gta wygladaja akurat pasudnie na gtv, juz lepsze tristary by byly mysle

A ja patrzę na felgi od GTA jako trochę bardziej nowoczesne i "przybajerzone" telefony więc też mi pasują.

Pytałem o selespeed bo akurat mam koło siebie 17stki za 5,5 stówki z oponami więc cena bardzo przystępna ale byłem dzisiaj przy aucie i te ori 16" co mam KLIK nie są aż tak dramatyczne by szukać na szybko innych więc chyba poczekam do zimy i spokojnie poszukam czegoś na nowy sezon :)

no zapewne fajf:) ja narazie zbieram dane ...jezeli chodzi o felgi....idzie zima dziedek mróz przyjdzie ...do wiosny daje sobie czas na wybór,,,to trzeba widziec dotknąc itd wiadoma sprawa nie jestem gosc z pierwszej łapanki hehe:)

No ja raczej się zasadzę na te z grafiki, do mojej będą pasowały... Na wiosnę albo po nowym roku chciałbym sobie takowe sprezentować XD

widze twoja po lifcie,, ladna mordka'':) do twojej bardziej beda charakterem pasowac troszke nowoczesniejsze sa moim zdaniem ...

Panowie od jakiego modelu te koła? 17"

fele_17.jpg

Macie może jakąś stronkę jakie modele ori felg Alfy są?
Ja znalazłem tylko dla modelu AF 156 KLIK

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót