[QUOTElukkom;2276886]Cześć jak bym miał wybierać zendery zdecydowanie[/QUOTE]
Jakbyś chciał, to mam. Zender Siena 17".
Pozdrawiam.
Rafał
[QUOTElukkom;2276886]Cześć jak bym miał wybierać zendery zdecydowanie[/QUOTE]
Pozdrawiam.
Rafał
Pozdrawiam.
Rafał[/QUOTE]
Cześć, wiem że kotlet odgrzany po roku ale masz je jeszcze? Szukam już dwa lata telefonow 17 albo Zenderów i albo niema nic, a jak pojawiają się jedne lub drugie to znikają szybciej niż da się radę po nie pojechać bo czasami sprzedający nie umieją wysłać… W związku z tym że z nie wolno mi jeszcze pisać na Giełdzie pozwolę sobie tu - jeśli ktoś ma do sprzedania idealne/bardzo dobre telefony do GTV albo Zendery za normalne pieniądze to chętnie kupie![]()
Normalne???? To znaczy jakie??? Ostatnio były 17 na olx w normalnych pieniadzach.... chyba coś koło 4 tysi chcieli...
Przesyłkę możesz sobie ogarnąć sam korzystając z clicktrans czy podobnych portali. A ceny są jakie są, jeżeli felgi maja być idealne, to nie będą tanie, szczególnie Sieny. 99% sprzedawców wie co sprzedaje.
Tu masz z Niemiec opcje, telefony:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...97266-223-8199
Dzięki za odpowiedzi. Ceny... no to jest w ogóle świetny temat, zawsze budzący skrajne emocje. Od kilkunastu lat "siedzę" w samochodach z lat 80' i 90', trochę części dość unikalnych (w prawdzie do innej marki) przez ten czas zgromadziłem więc wiem jak te mechanizmy funkcjonują. Jakie ceny są "normalne"? Uważam że te okolice 4 tys za Sieny to była dobra, "normalna" propozycja. Przedział 1500-2000 za telefony jest ok i za tyle znalazłem porównywalne z tymi z eBay'a, dlatego czułbym trochę dyskomfort płacąc za nie 3 razy tyle. Pojawiła się w międzyczasie możliwość pozyskania kolejnych za takie pieniądze, tak więc jeśli się uda to następny temat być może już w galerii, na nowych kołach![]()