[GTV Spider] Spider do ślubu

damian2709

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2,4 jtd Sportpack
Witam. Mam pytanie ma ktoś z małopolski lub że śląska alfe spidera potrzebował bym wynająć czy coś w tym rodzaju dla szwagra na wesele jako auto wiozące go do ślubu! Termin to sierpień ale wolę ustawić wszystko wcześniej aby wiedziec na czym stoję, ją organizuje mu transport bo mam być świadkiem:-P więc wypadałoby się postarać:-D

Wysłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk

dopisz jeszcze ktory model spidera Cie interesuje, 916 jest sporo ale o 115 bedzie ciezko nie mowiac juz o 105

Ostatnia edycja:
Napisz dokładniej :) Czy chodzi Ci o Spiedra 916, czy może o takiego

Alfa_Romeo_Spider_front_20110410.jpg

Najbardziej urządziła by mnie 105 ale 115 też moglobybyc. Bo 916 to już wygląda jak gt lub fiat coupe:-P wiecie im starsze tym lepsze jak z winem:-D jakby znalazła się jakąś fajna starsza niunia to byłoby super extra zajebiscie

Stał ostatnio na parkingu pod qubusem w katowicach piękny Spiderek, ten produkowany od bodajże 1980. Nie wiem czyj, ale mam foto z tablicami jak chcesz. Tablice Mikołowskie.

...Bo 916 to już wygląda jak gt lub fiat coupe:-P ...

No teraz popłynąlęś ;)
916 to poezja porównanie do GT jest nie na miejscu ;)
No ale klasyczny spiderek to jeszcze piękniejsze stworzenie...

Piękny klasyczny spider rosso jest w Bydgoszczy... Musiałbyś pogadać z Maciejem, może dałoby się coś załatwić

Piękny klasyczny spider rosso jest w Bydgoszczy... Musiałbyś pogadać z Maciejem, może dałoby się coś załatwić

kolego :) z Bydgoszczy do Wolbromia jest kawał drogi odpada, szkoda kogoś gonic tyle km na 3 godziny ;p ale dziękuję za pomoc w tej sprawie:)

Heh dopiero spojrzałem gdzie jest Wolbrom :D

Była okazja to prZecież mój szwagier ten z wesela:-P

a to ok ok tylko nie wiedziałem że też ma alfę:)

jak będę zlocik robił w Rabsztynie to go nie minie:)

heh:) chciałbym kolego żeby mnie nie minął, ale ja swoją sprzedałem niestety w styczniu (byłem głupi) ale zaraziłem AR szwagra
Jako tak to od początku roku mam styczność z 156:) nawet teraz stoi jego Alfa u mnie w garażu :)

Jakoś zamiłowanie do tych samochodów zostało.

Aha.. i to ja dawałem wam "prezenty" pod tym klasztorem w Pilicy na do widzenia :)

no to będziesz jeździł z Damianem na zloty po jego przeprowadzce:)

hej

Jestem tu nowy. Też poszukuję auta to ślubu....możesz podać jakieś namiary na ta alfę z Tarnowa?

pozdrawiam,
Łukasz

Amortyzatory
Powrót