- Tak scudetto powinno być czarne, dopiero w 98 roku weszło z chromowaną obwódką.
- Wydech Ragazzona był dedykowany do GTV i Spidera. Nie wiem jak to brzmi. Ale w sumie nie jest to jakaś samoróbka, więc warto to mieć

wygląd fajny. W tej bordowej jest coś zayebi... Mianowicie wycięcie w zderzaku jest na dwie rury

Jeżeli ktoś ma oryginalny wydech wycięcie jest tylko z jednej strony i trzeba rzeźbić drugą stronę pod wydech Ragazzona inaczej wydech wydech z prawej strony będzie kilka cm niżej. Może niektórym to nie przeszkadza mi niestety tak. No i kwestia widocznego tego kawałka rury wydechowej pod spodem. Nie wiem czemu to tak widać, może tak ma być.
- Tak takie felgi nazywamy potocznie telefonami
Kilka uwag odnośnie bordowej.
- zmieniona gałka zmiany biegów
- ułamana zaślepka we wlocie powietrza od strony kierowcy
- i przyjrzyj się tylnej prawej stronie... jest tak jakby zagięcie, ale mogę się mylić (łączenie zderzaka i błotnika ciemnawe miejsce), takie same ciemnawy punkt jest z przodu (patrząc od przodu po lewej stronie). Auto było myte, widać to po chodniku i na drugim planie jest karcher, więc niemożliwe żeby to był brud. Najprawdopodobniej odprysk, a z tyłu pewnie zaliczył parkingówkę i delikatnie wmiął.
I przede wszystkim zapytaj się gościa który to rok produkcji. Ale sądzę, że idzie utargować z tej ceny trochę jak mu to wszystko wytkniesz
- - - Updated - - -
A i jeszcze jedna fajna sprawa z wlotkiem gazu

nie widać korka na tym czarnym zderzaku. Dla mnie to duży plus, bo ładnie się wtapia w czarny kolor zderzaka.
- - - Updated - - -
- I brak dwóch BARDZO WAŻNYCH emblematów po obu stronach "pininfarina" napis

musiałbyś sobie dokupić później. Ja u siebie mam ten sam problem, u mnie brak jednego napisu ;/