Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wskaż mi taką szperę. Tb ma skrzynie 5 wiec standardowe Q2 odpada. W ofercie Quaife nie widziałem szpery do 916 TB. Ale czytałem, że jakiś user z squadra 916 wpakował customową szperę do tego silnika. Kupił to chyba jakoś mega fartem...Była wersja ze szperą mechaniczną. Zresztą można taką szperę dołożyć.
można też zrobić z tego 2,8 TB wykorzystując części z 3,0 V6 12V Takie projekty też były.... Pytanie tylko po co, bo wg mnie ten samochód nie będzie nigdy rajdówką...najpierw doprowadzić silnik do serii, potem poprawic dolot, odprężyć wydech, wiekszy IC, przepustnica, wydajniejsze wtryski i pompa, zobaczyć na hamowni co wyjdzie, na koniec ale może nie być takiej konieczności większa sprężarka, wszystko zestroić z rozsądkiem i 250 koni wytrzyma, bo były już takie projekty bez zakuwania
zgadzam się, choć lukaszb robi rajdówke z TS`amożna też zrobić z tego 2,8 TB wykorzystując części z 3,0 V6 12V Takie projekty też były.... Pytanie tylko po co, bo wg mnie ten samochód nie będzie nigdy rajdówką...
20 VT ma cos jeszcze, jest seryjnie zakuty, a tego nie mialo zadne GTV 916. Do zabawy w tuning moim zdaniem duzo lepsza bedzie coupeta.w silniku 20VT dadzą co najmniej ze 300km,
20 VT ma cos jeszcze, jest seryjnie zakuty, a tego nie mialo zadne GTV 916. Do zabawy w tuning moim zdaniem duzo lepsza bedzie coupeta.