Malowanie vs Oklejenie zacisków Proszę o opinie

Nawet lepszy, pomalujesz nierówno, gdzieś tam podcieknie, narobisz się, naczekasz na wyschnięcie poszczególnych warstw. Przyklejasz i czieszysz oko, trwałość też wystarczająca. Tarcze miałem fioletowe a naklejka jak nowa.
Polecam.

Lepszy, tańszy, szybszy i łatwo regenerowalny efekt da naklejka.
Ja mam dobrych kilka lat, przeżyły ostre grzanie na torach w ciężkiej Vce, przeżywa karchery itd. Szkoda życia na malowanie.

Dobra, dzięki za info, macie kogoś konkretnego od kogo kupowaliście?

ja już nie pamiętam , ktoś z allegro . Może w archiwum forum znajdziesz chyba podawałem tu ze 2 razy.
Ale przecież sam wrzucałeś link do allegro do naklejek na zacisk? Tam chyba nie ma jakiejś wyjątkowej technologii.

A znacie może wymiary zacisku w Brerze?zaciski.jpg
Czy te z aukcji są takie same (wymiary: Szerokość = 9 cmWysokość = 1 cm)?
Czy będą fajnie pasowały:D?

ja własnie jestem po naklejaniu. Tez kupowałem na Allegro. Te z w wymiarze 1 cm x 9 pasują tylko na standardowe zaciski z tyłu. Na przód niestety ta naklejka jest za duzó. CO prawda przykleiłem, jednak są widoczne zagięcia. Wyglądało jako tako wiec zrezygnowałem. Tak wygląda tył:
20160621_153749.jpg20160621_153755.jpg

naklejka - jedyne słuszne rozwiązanie

mozliwe ze i do gory nogami ale jak juz mowilem, brak brembo, standardowe zaciski napisow i tak nie mialy wiec chyba pelna dowolnosc;)

Podpisuje się pod tym że naklejka jest lepsza - ponad rok jeżdżę i zero różnicy od momentu naklejenia. Zapewne to zależy od użytej folii i jej jakości ale póki co widzę same plusy.

Amortyzatory
Powrót