• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

eibach 159 sedan

matez

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.6 16V TS 2004 r.
Mam pytanie odnośnie sprężyn eibach do 159 sedan:
Czy montując eibach sportline (czerwone) ma znaczenie nadwozie ? Pasują zarówno do sedana i sw ?
Eibach pro kit (czarne) trzeba dobrać odpowiednio do nadwozia.

pzdr

1,9 jtdm - to, że czarne pro kit nie pasują to wiem. Słyszałem, że czerwone spotline podchodzą do sedana jak i sw .. prawda to ?

Wejdź na stornę eibacha i prównaj numery.

Jakby co to dla zmyłki teraz Pro-Kit są czerwone a Sportline nie ma wcale. Tak więc nie patrzcie na kolor tylko na numer katalogowy produktu.

Amortyzatory
Powrót