Movit

oj panowie panowie, chodziło mi o to ze przy adaptacji zacisku od 166 do tarczy 330mm, klocki w zacisku sa prowadzone na równo z zew. krawedzia tarczy, czasami nawet lekko wystaja za tarcze, podczas gdy krawedz tarczy prawie styka sie z zaciskiem.

w zacisku z GTA, jest wiecej miejsca wewnątrz, wiec tarcza wchodzi głebiej i klocek jest prowadzony idealnie tuż przed krawędzią zew. tarczy.

pzd.

..i tego sie trzymajmy do gta pojda zaciski gta w koncu zasluzyla sobie na to i na hamulce a nie spowalniacze, czekam na cynk George11 pozdrawiam

Aaaa jeszcze większą - szaleństwo ;)
To jaką max tarczę może taki zacisk pomieścić?

robie przymiarki do tarcz 345x32mm, z zaciskiem od GTA, ale troche to potrwa zanim dodam do oferty, ech ten ciągły brak czasu na wszystko...

pzd.

nie, to tylko 7,5mm wiecej a wiec mysle ze 17" spokojnie wejdzie, ale to jeszcze potrwa.
chyba nie załozyłes tak tej tarczy??

pzd.

Ostatnia edycja:
To przyklad z AO i z tego co deklarowal wlasciciel nie mial zadnych problemow, przebieg ponad 20 000kmw tym tor wiec nie ma przeszkod zeby tak robic mody.

na stronie firmy Gazella Racing jest gotowy kit taroxa do gta pod tarcze 340 i miedzy innymi w opisie pisza ze wymagana felga 18...swoja droga jakas dziwna opcja bo kit jest pod tarcze 340mm/26mm

Ostatnia edycja:
330mm to maks w 17.
Pokaż załącznik 94836Pokaż załącznik 94837Pokaż załącznik 94838
chociaż 340 też powinno wejść.. Zacisk przesunie się o jedyne 5mm.

powinno wejsc a wejdzie...hmm w sumie wielka roznica.Kupujesz a tu zong mozesz tylko popatrzec jakie masz sliczne hamulce...w garazu...i znowu kombinujesz jak tu przed zona ukryc lub wytlumaczyc (jak masz kumata zone) ze kupiles 18 i musisz jeszcze kupic opony a przeciez dopiero co kupiles komplet pirelli p zero rosso...ja mam lipe bo mam kumata babe:)

Jak dzordz pisze ze testuje to znaczy ze sprawwdzi - sam mu dam moje 17 szprychy z gta na testy tych 345
Dokładnie takie jak omen wyżej pokazał

Amortyzatory
Powrót