Wyszedłeś z macicy na świat na własne ryzyko? Miałeś możliwość się nie zgodzić?
Obowiązek służby wojskowej w przypadku wojny to też Twoje ryzyko? Mogłeś temu zapobiec i urodzić się z wyboru na Grenlandii?
Czepiasz się słówek użytych w tytule tego wątku. Czepiaj się dalej. Tylko poszukaj innego rozmówcy.
Nie chcę Tesli nawet jeśli będzie w rosso i z busso.
Ty nadal tego nie rozumiesz - przykład z narodzinami, to max Twoich możliwości, za przeproszeniem, intelektualnych, bo widocznie pozostałeś na poziomie rozwoju noworodka - nawet nie rozumiesz różnicy między "obowiązkiem", a "wchodzeniem na czyjeś inne, niż własne ryzyko", co jest bzdurą samą w sobie - to nie jest żadna "gra słów", tylko rozumienie tego, co się pisze, a że ktoś napisał bzdurę, to nie znaczy, że należy ją powtarzać, bo powtarzasz ją, jako swoją własną - skorzystaj ze swej własnej konstatacji na temat dalszej obecności w tym wątku, bo do przedstawionych faktów w temacie wątku, również nie potrafisz się odnieść
@yaniq
Cytowanie tytułu watku z Hyde Parku - bez wzgledu na to, jak bardzo będziesz się upierał , ze jest bzdurą: nie jest. Jest odniesieniem i nie będę używał innego , bo Yanika paranoika to razi.
Moje własne ryzyko jest wtedy, gdy jestem go świadom i wkalkulowuję je w kolejne działania. Jesłi ryzyka nie jestem świadom, bo ktoś mnie w nie wpakował, to moje są poniesione konsekwencje.
Generalnie to jesteś zwykłym pieniaczem. Poszukaj kogoś na swoim poziomi, bez względu na to, jak wysoko ten poziom oceniasz. Trudno dyskutować z kimś, kto raz pisze, że ocenia mnie na podstawie moich wpisow, a dwa posty niżej, ze nie czyta moich wpisów.
Nie chcę Tesli nawet jeśli będzie w rosso i z busso.
Mam do Ciebie tylko jedno pytanie, czy w szkole podstawowej byłeś na tej lekcji języka polskiego, na której uczyli do czego służy cudzysłów, czy byłeś na wagarach i nie uzupełniłeś materiału?
P. S. Twoja ocena mnie, równie grzeje, jak ziębi, czyli wcale.
Heh, forum autentycznie zdycha....
Po tym co zrobili, nie było pytania, "czy", tylko "kiedy".
Cyt.:
"Jak podaje serwis RBB, w 2024 r. w Niemczech sprzedano 33,7 tys. aut Tesli. Tymczasem w 2023 r. firma Elona Muska sprzedała ich niemal 60 tys. Niemiecka sprzedaż Tesli spada, mimo że Elon Musk produkuje w tym kraju swoje pojazdy. Brandenburski zakład firmy ruszył w marcu 2022 r. i wytworzono tam już ponad 400 tys. aut."
Jeśli jeszcze ktoś uważał, że można uciec od polityki i postulował wyodrębnienie jej do oddzielnego wątku -" o, święta naiwności" [emoji16]