Alfa C-suv

Jednak to będzie mały SUV, tzn kompaktowy. Ale klamki rodem z 1997 roku z AR156 widzę rządzą po dziś dzień!
Widać nawiązania do najlepszych elementów stylistycznych z ostatnich modeli. Przesadnie duże felgi i bezramkowe szyby raczej nie trafią do wersji produkcyjnej, ale reszta robi niezłe wrażenie. Czekam jeszcze na zdjęcia tyłu i kokpitu.

Widząc te zdjęcia przed chwila gdzie na holenderskim forum tylko jedno skojarzenie..
przymrużona brera z 5 drzwiami na szczudłach.. niestety w tej chwili dla mnie wyglada fatalnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

W Twoich ustach, to dla mnie komplement, dziękuję. Ale jako moderator powinieneś sam sobie dać ostrzeżenie :P

Widzę, że sam nie pamiętasz, o czym piszesz na forum, więc pozwól, że Ci przypomnę:

Ja tam spokojnie poczekam, co jutro powiedzą w Genewie na temat nowego modelu, a Ty chyba powinieneś się już zbierać na samolot, żeby obejrzeć auto, którego według Ciebie nie powinno tam być :P

Każdy myślący logicznie i umiejący czytać ze zrozumieniem, widział i przeczytał co trzeba. Ciebie to nie dotyczy, bo jesteś za bardzo zadufany w swoich, błędnych przekonaniach.
Tym bardziej pokazujesz, jak ignorujesz fakty i zdanie innych.
Na żaden samolot się nie wybieram. Wiedziałem od początku, że nie ma sensu tam lecieć i nie żałuję tej decyzji bo żadnego nowego modelu produkcyjnego nie pokażą jutro!

Ostatnia edycja:
Każdy myślący logicznie i umiejący czytać ze zrozumieniem, widział i przeczytał co trzeba. Ciebie to nie dotyczy, bo jesteś za bardzo zadufany w swoich, błędnych przekonaniach.
Za tego typu tekst dostałem kiedyś od Ciebie ostrzeżenie, wiec bądź konsekwentny również dla siebie :-)

Tym bardziej pokazujesz, jak ignorujesz fakty i zdanie innych.
Tak się akurat składa, że ja zazwyczaj prostuję te "fakty" głoszone przez "autorytety" tego forum, a Ciebie nawet nie stać na to, żeby napisać: "nie spodziewałem się że pokażą w Genewie koncept C-SUVa". No cóż, jaki moderator, takie "fakty" na forum :P

Za tego typu tekst dostałem kiedyś od Ciebie ostrzeżenie, wiec bądź konsekwentny również dla siebie :-)

Tak się akurat składa, że ja zazwyczaj prostuję te "fakty" głoszone przez "autorytety" tego forum, a Ciebie nawet nie stać na to, żeby napisać: "nie spodziewałem się że pokażą w Genewie koncept C-SUVa". No cóż, jaki moderator, takie "fakty" na forum :P

Ja nikogo nie obrażam. Stwierdzam suche fakty, które inni też widzą.
Poza tym postaraj się nie być kolejnym trollem i trzymaj się tematu!

Nie ma żadnego nowego modelu w Genewie a jest jedynie coś, czym starają się jakiś ruch wokół marki zrobić. Jeśli stoi faktycznie nas platformie seryjnego auta, to mamy nieco więcej niż koncept.

Chłopcy wyjdźcie już z piaskownicy. Moderator powinien mniej sobie pozwalać - dać przykład.

Wracając do Tonale.
Jeśli cena będzie <120.000 to moja Żona pewnie na nią zamieni 500X (z kosmicznym przebuegiem 35kkm po 4 latach).

- - - Updated - - -

A ja nadal będę czekał na małą i zwinną Alfę

Chłopcy wyjdźcie już z piaskownicy. Moderator powinien mniej sobie pozwalać - dać przykład.

... i pozwalać na zaginanie rzeczywistości osobom z odmiennym zdaniem? Nie tędy droga.

- - - Updated - - -

Wracając do Tonale.
Jeśli cena będzie <120.000 to moja Żona pewnie na nią zamieni 500X (z kosmicznym przebuegiem 35kkm po 4 latach).

- - - Updated - - -

A ja nadal będę czekał na małą i zwinną Alfę

Niestety pokazaniem czegoś, co ma raczej mało związku z wersją produkcyjną nie zrobią sprzedaży i wyników finansowych. Zobaczymy, ile konkretów podadzą przy prezentacji i ile z tego wejdzie do fazy produkcyjnej.

Nowe hi-res foto pod prześcieradłem.
38.jpg

Jeśli to jest tylko Koncept to po co ten napis "WORLD PREMIERE" ?

Model trafi podobno do produkcji z początkiem 2020 roku.. wiec pewnie się to rok przedłuży..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Stylistyka mocno spójna z ... nową mazdą 3

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Zrobili to w sumie czego każdy sie spodziewał. Dużo szumu, zero konkretów. Auto poza paroma akcentami to generyczny koncept, który mogła pokazać praktycznie każda marka. Teraz trzeba czekać na konkrety, produkcja zapowiedziana na 2020, biorąc poprawke na to że terminy nie są ich mocną stroną myśle że w 2021/2022 ją zobaczymy o ile wszystko pójdzie dobrze.

W Twoich ustach, to dla mnie komplement, dziękuję. Ale jako moderator powinieneś sam sobie dać ostrzeżenie [emoji14]

Widzę, że sam nie pamiętasz, o czym piszesz na forum, więc pozwól, że Ci przypomnę:

Ja tam spokojnie poczekam, co jutro powiedzą w Genewie na temat nowego modelu, a Ty chyba powinieneś się już zbierać na samolot, żeby obejrzeć auto, którego według Ciebie nie powinno tam być :P
Auta nie ma , jest coś co byc może nim zostanie. Chyba się należą przeprosiny dla osoby, która miała rację :)

P.s.
Te światła to mogły już w Giulii takie być. Dużo lepszy ten patent.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót