xiaomi, mg cyberstera itd. sobie kupisz. żeby z cyberstera zrobić alfę wystarczy znaczek zmienić i alfie wyszloby to na dobre.
Ostatnio edytowane przez metan ; 04-09-2024 o 08:24
A tu tescik: https://autogaleria.pl/alfa-romeo-ju...ibextid=xfxF2i
Jak czytam o wyglądzie to wlasnie tak bym to ujął
Patrzcie jaki chaos i brak wizji: nikt nie wie, co będzie.
Jaguar stawia na elektrykę do tego stopnia, że przez rok w ogóle nie będzie sprzedawał i wycofuje wszystko... A Maserati zawiesza plany elektryków.. Volvo z kolei o pięć lat przesuwa przejście na "tylko elektryki". Toyta i Mazda idą w rozwój spalinówek, BMW tez zapoiwiada, że spalina dalej będzie... CHAOS, strzały na oślep.
Bo oni tego nie chcą a są zmuszeni. I pewnie od tego co im narzucą urzędnicy zależą decyzje. A ludzie nie chcą kupować urzędasy moze się boją że stracą wyborców i im rura mięknie i konverny czekają aż zmięknie całkiem.
Nie czytałem , ale kliknąłem galerię to kurde jakiś pokemon , zero harmonii, dynamiki, niczego. Ktoś tu miał zarzuty do Yarisa cross.. dobre
Nie wiem, może, liczę na to, że marny fotograf po prostu, ale jak nie to wstyd będzie Alfami jeździć .Dotąd to chociaż wyglądały. Co to ma być, proporcje gorsze od Daci Sandero , brrr... to się nie odzobaczy chyba już :-/