Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokładnie przy takim przebiegu i warunkach co podajesz to będzie nieco ponad 2 lata, ja liczę prąd z gniazdka już po podwyżkach co będą od lipca i średnie spalanie 6 litrów w hybrydzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Weź pierwszą z brzegu skodę z pakietem L&K.
Jeśli zaś chodzi o Milano, to oceniając po zdjęciach wnętrze jest mega. Sportowe fotele, zegary w tubach, środkowy tablet wkomponowany w deskę, klima na przyciskach. Jeśli jeszcze materiały będą rozsądnej jakości, to mamy auto segmentu B/C, które ma wnętrze niemalże segmentu D.
Nasze wyliczenia się rozjeżdżają bo ja liczę wyższa dopłatę a Ty niższą, do tego cenę prądu bierzesz z kosmosu. Podwyżki maja być około 15 % , także grubo przesadziłeś.
Oczywiście jakie będą faktycznie okaże się dopiero za jakiś czas.
Prąd jest teraz tani na giełdach a do tego wyższe podwyżki nie przejdą ze względów politycznych.
Ludzie by platformę zaciukali![]()
Benzyna zresztą tez nie tanieje.
Benzyna faktycznie będzie drożeć regularnie. Tym bardziej można brać pod uwagę elektryka.
Oczywiście jak ktoś nie ma gdzie się ładować albo robi śmiesznie małe przebiegi to hybryda tez będzie spoko.
Na pewno, to wartość obecnego elektryka będzie potężnie spadać (kiedyś trzeba sprzedać z grubą stratą dolicz ją do kosztów ) wobec rozwoju technologii .
To jest pewniak. Trzeci po śmierci i podatkach. Ale to wiesz na pewno wciąż nie kupując elektryka.
Ceny elektryków nowych, a co za tym idzie i mocny spadek wartości używanych nastąpi w momencie wycofania dopłat, analogicznie jak to miało miejsce w Niemczech.
Do tego podatki od EV, których teraz nie płacą w końcu też je dotkną. To jest nieuniknione.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Ceny elektryków nowych, a co za tym idzie i mocny spadek wartości używanych nastąpi w momencie wycofania dopłat, analogicznie jak to miało miejsce w Niemczech.
Do tego podatki od EV, których teraz nie płacą w końcu też je dotkną. To jest nieuniknione.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka