Alfa Romeo Montreal Concept

• Autor wątku Autor wątku epion
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Biorąc pod uwagę iż Alfa ma w swoich planach ekspansje na stany, to ten prototyp wcale nie jest przypadkowy :)

gdyby zaczeli powaznie myslec nad montreal to lepiej zeby nieznalazly sie tam te okragle tylne swiatła :D

dupa wyglada jak bardzo smutny bernardyn:D

dla amerykanów jak znalazł, oni lubią cieżkie tyłki i sami takie mają. Marchionne staje na głowie, zeby podbić Amerykę.
Pierwszy Montreal, jak na lata 70te, był rewelacyjnym i pięknym autem.

139.jpg

140.jpg

141.jpg

Tył jest bardzo... smutny :D

Jak dla mnie to po prostu koszmar. Mam nadzieję, że nic podobnego nigdy nie wejdzie do produkcji - przynajmniej z logo AR...

Ta Alfa była ok 2 tygodni temu na wystawie w Katarze jako samochód z napędem hybrydowym, była to specjalna wystawa dla najbogatszych szejków, ale jak wspomniali organizatorzy możliwe że nigdy nie będzie wyprodukowana.

Ta Alfa była ok 2 tygodni temu na wystawie w Katarze jako samochód z napędem hybrydowym, była to specjalna wystawa dla najbogatszych szejków, ale jak wspomniali organizatorzy możliwe że nigdy nie będzie wyprodukowana.

Pokaż bo jakoś nie chce mi sie wierzyc.

Proponuję odstawić grzyby nieznanego pochodzenia z diety....

No a ta wizja bo nawet tego konceptem nie można nazwać, to świetny dowód na to, że aby projektować samochody nie wystarczy biegłość w 3ds maxie. Nie przeskoczy się braku, talentu wyczucia proporcji, czy normalnej intuicji projektanta.

Proponuję odstawić grzyby nieznanego pochodzenia z diety....

No a ta wizja bo nawet tego konceptem nie można nazwać, to świetny dowód na to, że aby projektować samochody nie wystarczy biegłość w 3ds maxie. Nie przeskoczy się braku, talentu wyczucia proporcji, czy normalnej intuicji projektanta.

Czego oczekujesz od gościa imieniem Karl ?

Amortyzatory
Powrót