Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Aha no to ślepy trop... Spróbuj jeszcze szczęścia z użytkownikami majk i robi na forum, największe szanse, że mogą coś wiedzieć o jakiś częściach dostępnych do tego modelu.
No to Panowie teraz jeszcze bardziej zwróciliście moją uwagę na ten model.
Od dawna obserwuję ogłoszenia z nim związane. To już chyba ostatni dzwonek by kupić Alfe V6 RWD w sensownych pieniądzach ( za 1/3 kwoty takiej 75V6 czy GTV6 ).
Pamiętam Twoje auto jak jeszcze bodajrze córka ? poprzedniego właściciela wystawiła je z klubem ForcaItalia na wystawie klasyków w Wawie. Wtedy zakochałem się w poduszkach na słupkach C dla tylnich pasażerów. Nigdzie wcześniej czegoś takiego nie widziałem, może poza Citroenem CX Pallas.
To już teraz wiem, jakiej kolejnej Alfy będę szukał po skończeniu remontu Giulii
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.