Ciekawe, w jakiej bryle najwięcej samochodów sprzedaje BMW...
Dlatego nie słuchamy pana KRS ,bo sam nie wie co pisze i lubi poniżać innych.To,że Giulia wyjdzie w sedanie jest dla mnie w 1000% pewne,ale pewnie zaraz nasz genialny profesor,filozof,geniusz odda głos w tej sprawie.
KRS-e przybywaj ze swymi genialnymi mądrościami na temat alfy i nie tylko na swym wielce wysokim poziomie intelektualnym,poniżanie wychodzi Ci genialnie,czekam na dalsze dywagacje na temat sedana w Giulii
A może postraszymy trochę prawami autorskimi?
''co do "rozliczania donosicieli"... rozumiem, synu, że jak zobaczysz, ze zbój obrabia chatę sąsiadki, nic nikomu nie powiesz, bo będziesz donosicielem tak?
bo to identyczna sytuacja: ty próbowałeś okraść wydawce i zwrócilem ci na to uwagę''
Czy ja kogoś okradłem?,obrabowałem,zabiłem?odwracasz kota ogonem,robisz ze mnie złodzieja,jestem złodziejem bo kupiłem gazetkę i chciałem pochwalić się z kolegami z forum prezentacją nowego modelu,specjalnie zrobiłem skan bardzo słabej jakości ,aby pokazać tylko zdjęcie ,a ten robi ze mnie,,, jak bym obrabował staruszkę.To chyba mi się śni,jak mam mieć wśród kolegów z forum takiego człowieka... ,zawsze trafi się 1 człowiek który wszystko popsuje,mundruj się dalej na forum i poniżaj.
@Down
Wrzucam na luz,ale niech nie poniża innych ludzi,bo cierpliwość się kończy