Alfa Romeo Montreal

• Autor wątku Autor wątku Claroos
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

Claroos

Guest
Witam,
czy czasami nikt z forumowiczów nie chce remontować takiego auta? Bo... tuż przed świętami widziałem taką pomarańczową piękność w Warszawie w okolicach Hynka na lawecie. Może ktoś ma więcej info na ten temat. W końcu wyprodukowany ich niecałe 4 tys. sztuk.

Nie miałem możliwości niestety :P Jechałem autobusem bo moja Alfa stała w warsztacie

Ktoś w Wawie taką robi, to fakt, też widziałem jak podróżuje na lawecie.

a może ją wozi, bo chce sprzedać jakiemuś freakowi?
Wozi, pokazuje ze ją ma.

Nie wiem czy pamiętacie ale swego czasu był do sprzedania montreal w częstochowie, za jakieś 70kzł... Może chłopaki z flar-ital coś więcej wiedzą na jej temat?

Ten montreal z częstochowy za 90 tyś chyba był i z tego co wiem poszedł :).

No to w takim razie widać pojechał do Warszawy.

20.jpg
21.jpg

Link: http://dealer.mobile.eu/FIRMA9#des_162025171

W środku już tak fajnie nie jest...

Patrze na te zegary i patrze a one dalej brzydkie. Te okrągłe tunele wyglądają jak przemysłowe przewody wentylacyjne xD

Swojego czasu i ja coś napisałem na swoim blogu o Montreal link

Samochód owszem efektowny, ale za wyznawcę Montrealizmu raczej się nie uważam.

Patrze na te zegary i patrze a one dalej brzydkie. Te okrągłe tunele wyglądają jak przemysłowe przewody wentylacyjne xD

No nic... Myślałem że się źle przyjrzałeś, ale skoro po głębszym przemyśleniu dalej uważasz że jest brzydki to nic nie poradzę :P
Osobiście uważam że jest to piękne auto z genialnym silnikiem...

to w dodatku nieznane szerzej, odskulowe, nietypowe a przez to przyciagające uwagę auto:)

Myślę, że mogło to być to auto ze zdjęć... Auto cudowne, szkoda tylko, że tak odległe finansowo od mojego portfela :(

Ciekawe ujęcie tematu Montreala na Twoim blogu, Fiergloo

Amortyzatory
Powrót