Siemka, szukałem tu i tam... ale nie ma tutaj nic na temat wosku na lakier metalik. Czy zna ktoś z Was DOBRY produkt który posiedzi trochę i nie zejdzie po 2/3 myciach?;p
Jeśli coś pominąłem, temat można skasować, a link do tematu mi podeślijcie![]()
![]()
Siemka, szukałem tu i tam... ale nie ma tutaj nic na temat wosku na lakier metalik. Czy zna ktoś z Was DOBRY produkt który posiedzi trochę i nie zejdzie po 2/3 myciach?;p
Jeśli coś pominąłem, temat można skasować, a link do tematu mi podeślijcie![]()
![]()
![]()
Z nudów zrobiłem sobie etui na dokumentyPW?
Jeśli chcesz raz, a porządnie to polecam Nanoshine Ceramic Pro. Cena około 300zł. Efekt połysku, woda spływa jak po kaczce, samochód praktycznie w ogole nie brudzi się i najwiekszy plus- na myjni bezdotykowej mozna umyć auto za 2złUtrzymuje sie od 3 do 5 lat. Ja mam tą powłoke około roku i jest jak narazie ten sam efekt jak po nałożeniu. Wcześniej polecam zrobić chociaż minimalna korekte lakieru, żeby nie był chropowaty. Z resztą umieściłem pare fotek swojego samochodu w dziale nasze belle wiec można zobaczyć jak to wygląda.
fuso i king of gloss polecam opcja na 12 m-cy, kilka warstw i jest ok.
KoG jest przereklamowany.
Za to fusso 12m jak najbardziej warto.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Ja mogę polecić wosk, który długo stosowałem do swojego auta Extreme Nano-Tech Polishing Wax według mnie najlepszy i trwały wosk.