Maska, dach, spojler(opcjonalnie listwa) drzwi x4, klapa bagażnika, zderzaki x2, progi x2.
SOrki, 12![]()
Maska, dach, spojler(opcjonalnie listwa) drzwi x4, klapa bagażnika, zderzaki x2, progi x2.
SOrki, 12![]()
Ukradli
A no fakt, szit, sorki16
![]()
Sam oklejałem jednego Forda Focusa-czarny karbon. Wyszło nieźle.
147 śmiało da radę okleić już od 1.500zł (materiał i robocizna) - zależy w jakim regionie PL mieszkasz.
To nie jest trudna robota - na yutubie pełno tutoriali.
Dobry lakier i solidna robota - to już grube tysiące. Chociaż w Suwałkach znam gościa co za 2.000zł by zrobił, i jakoś by wyglądało.![]()
niedawno zmieniałem kolor na biały, o folii nawet nie myślałem - to nie to i nie dla mnie
lubię się bawić w woskowanie a jak woskowac to lakier
folia tańsza jakieś 2x
...
Zdecydowanie lakierowanie - o ile finanse na to pozwalają. Jeśli sobie nie możesz na to pozwolić, a nie nie masz cierpliwości czekać, to oczywiście folia też będzie spoko.
oba sposoby są dobre, ja jestem konserwatywny i brałbym lakier
pozdr.,
t.
Też brałbym lakier, może dach masz w dobrym stanie i wystarczyłaby polerka więc jakiś koszt mniej a na resztę lakier...Ps. o ile ten sam kolor, ze zdjęcia nie dowidzę![]()
Do lakierowania mam obowiązkowo prawy przedni błotnik, tylne lewe drzwi i niby maskę, ale taniej wyjdzie kupić uzywke i wymienić po prostu. Jednak całe nadwozie ma zarysowania, odpryski i pęknięcia lakieru, co w takiej sytuacji polecacie?
Lakier wydaje się być lepszą opcją... oklejanie brzmi trochę na tani tjuning![]()