Artih
Nowy
Zainwestuj 290,00 zł w odpowiednią maszynkę -> http://www.basspolska.com/polerka-samochodowa-dual-action-z-trzema-dyskami-polerskimi.html i do roboty 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przy polerowaniu Golfa 4 średni pad nie dawał rady, dopiero wafel poradził sobie z zewnętrzną warstwą... jednak lakiery grupy VAG uchodzą ponoć za stosunkowo twarde... Krótko i zwięźle - jakie pady polecacie do 159?
Czekaj, czy dobrze rozumiem, średni pad nie dawał rady, dlatego wziąłeś pad finishowy?
odświeżę nieco temat:
-przymierzam się do polerki swojego auta-nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie dlatego chciałbym nałożyć na auto "coś" co nie zrobi mi hologramów na lakierze a będzie się błyszczeć. dodam tylko że nie mam żadnej maszynki więc całość będę rozprowadzał ręcznie. co proponujecie?
odświeżę nieco temat:
-przymierzam się do polerki swojego auta-nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie dlatego chciałbym nałożyć na auto "coś" co nie zrobi mi hologramów na lakierze a będzie się błyszczeć. dodam tylko że nie mam żadnej maszynki więc całość będę rozprowadzał ręcznie. co proponujecie?