Dzięki za komentarze.
wysłane z mt11
Arthrm napisał: aha z mocnych srodkow ktory jest dobry to wonder wheels ale trzeba uwazac zeby nie nakladac tego na czesci zniszczone. Masz wersje z pedzlem lub sam spray. Polecam z pedzlem
Potwierdzam .Wonder Wheels bardzo dobry środek kupiłem wersje z bardzo przydatnym pędzelkiem w realu za 1zł.
Ostatnio edytowane przez Rambo ; 29-10-2014 o 17:08
ja staram sie myc auto/felgi chociaz raz na 2-3tygodnie, i nigdy nie mialem AZ tyle osadu, zazwyczaj mam go w prawie zerowej ilosci. A uzywam zwyklego preparatu z sonaxa za 30zl :> Niby zapobiega osadzaniu sie pylu hamulcowego, moze dziala![]()
Jak kogoś stać to polecam IronX wheel cleaner, świetnie czyści i dodatkowo daje efekt krwawienia felg, też bardzo dobry jest Tenzi Prix, który jest dużo tańszy a również daje dobry efekt. Jeżeli ktoś liczy, że felgi zapylone klockami po dłuższym czasie wyczyści psikając jakimś środkiem to nie ma szans.
Z tegorocznych nowości bardzo dobrze spisuje się Tuga jest wersja krwawiąca i bardzo bezpieczna ( zielona ), jest także wersja czerwona czyli kwasior ale domywa nawet największe szczury ;-)
Polecam
Daję radę i nie wali tak jak Tenzi prix